Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

zajacik, najviac sa bojím toho slona na hrudi, ako si to pomenovala. Niekedy mávam klaustrofóbiu a keď si predstavím, že akoby ma niekto privalil, tak to nie je bohvie čo, alebo keď zaparkujem v Mirage a potom nemôžem nájsť východ.

zajacik_006

Mimuska, Maria
teraz ma napadlo... Ja som si ešte kúpila 2balenia homeopatik volá sa to ARNICA MONTANA a začala som to užívať 3 dni pred opkou-odporúčam. Mária majú ich v lekárni na Rondli

zajacik_006

Mimuska
nie,neboj sa! Nie je to také hrozné,popravde ja som bola pripravená na iné väčšie bolesti. Dá sa to zvládnuť ľavou zadnou,tie prvé dni sa budeš musieť šetriť a deň za dňom sa bude všetko zlepšovať. Nebojkaj ved budeš krááásna!

mimuska 85

dakujem zajacik...tak dufam,že to zvladnem aj ja...to fakt sa tak tazko dycha po tom? sa toho normalne zacinam bat...