Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Maria
nie nemyslím,že budú veľké,budú dokonalé a budeš musieť chlapov od seba odhánať. Alebo tvoje dievčatá. Koľko ináč meriaš?

maria1113

no je to pravda ako písali aj iné baby, že ten posledný mesiac ubehne veľmi rýchlo, mne to od Vianoc veľmi rýchlo ide,najhoršie boli tie prvé mesiace čakania.

zajacik_006

Mimuska
ten čas vám tak rýchlo ubehne...a budete sa vytešovať už spolu s nami a utešovať druhé čakateľky, verte mi. Ako sa deťom hovorí,ešte pár krát sa vyspinkáš...a ste prsatice

zajacik_006

Maria dívala som sa v galérke na teba a ty máš dobrý základ. Dovolím si tvrdiť, že psia budeš mať nádherne a budeš veľmi spokojná.

zajacik_006

Maria Ja som tiež chcela guľaté hlavne kvôli cene, ale na konzultácií mi dr.povedal,že som hore chudá a on by mi to nedal,aby to nevyzeralo vulgárne. Ale teraz som spokojná zvlášť ked vidím ten rozdiel pred a po.