Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Maria
ja som vedela,že dr. Očenáš operuje len v BB a ked som sa dozvedela,že je tak blízko v Púchove, tak som už nemala o čom rozmýšľať. A že robí aj v LV som sa dozvedela až na konzultácií. Na izbe bola so mnou jedna holka tiež zo ZA a ona bola u neho na konzultácií dokonca v BA a on jej povedal,že robí v PU a tak na opku išla tam

zajacik_006

Zuzkas
akí sú len prefíkaní tí chlapi. Už ked to ten tvoj má doma, tak v kancelárií už nemusí hľadieť do výstrihov. A doma....si môže aj chytiť.

zuzkas

zajacik ja odkedy som sa objednala na konzultáciu,tak som každý deň iné nepočula od muža len aké majú v kanceláriach baby kozy a určite sú to silikóny a tak.,ale keď som mala po konzultácii,tak veď si to ešte rozmysli a veď nevadí keď nemáš...,ale pritom v kancelárii pozeral babám do výstrihu.a veru teraz sa z nich teší veľmi a keď máme nejakú "hádku",tak povie no,už máš aj kozy už si môžeš aj lepšieho nájsť!boja sa o nás,že im ujdeme:-)