Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

no to jej poriadne vystúpili, alebo má pus up.
Adelaide, mne včera internistka dala pohár, že mám ísť na vc, tiež som nečakala, že aj moč treba.

adelaide

a volala som do siklienky a overovala ci uz maju peniaze odomna..a ze maju uz moje implantaty..a zas mi vrta ta podprda..ty mas maria 80D a ja 80 C...a obvody mame rovnake uz teraz a slubuju ze aj potom...

adelaide

maria aj moč?
to mi nehovorili ani. v pondelok idem na to interne..a budem mat vysledky krvi. hm. tiez sa zacinam sprosto bat ci bude vsetko ok. DUFAM ZE HEJ!

adelaide

ahojte babulkyyy
maria si pokladik ake si robis o mna starosti :o)
no cely den notebook v kabeli..sme u maminy..taka zmena a priprava na pooperacny stav..budeme tu u nasich po operacii par dni..dufam ze takych 5 bude stacit.chalani nebudu chodit tym padom do skolky ktora je v BA a bude s nimi makacka..ale budemm sa setrit.
kramy su divneee!!nie su to ani kkramy..brucho je nafucane.a na toalet. papieri naznak nejakej krvi..ked sa to ale spusti zas to bude ako keby prasa zabili..len nech to uz je..ano zuzkas mas pravdu urcite zo stresu.
No Maria teba mama a mna chudak asi otec..do PK..je to vedlajsia dedina..cca 20 minut cesty proste a neviem koho zneuzit rano o 7:30 na odvoz..moj muz bude niekde doma spat lebo budu oslavovat kamosove narodeniny...(mimusha vsetko najlepsie!) takze na nho radsej nespolieham..ale chudak otec tiez je proti tomu a dnes mi treskol novy cas s clanockom o core pod nos ci som to citala a ja ze AAANO to som uz citala..tak vybychol az do smiechu ze si z toho nic nerobim..ale robim co by nie..a este k tomu ta vasa dnesna tema o narkoze ako keby ste mi citali myslienky tiez mi to dnes beha po rozume celyyy den. darmo ten clanok narobil proste svoje. a este ten pribeh o dvoch 12 rocnych mrtvych dievcatkach..no som z toho cela rozcitena..
ale maria ty uz len 4 dni to je skveleeee..a ja takto o tyzden budem uz stresovat..ale konecne konecne smme sa dockali. len neochoriet. aj ja kupim zazvor a budem varit.
zajacik a aku potenciu tej arnicy si mala? teda kolko CH? 200CH alebo menej? diki.

maria1113

mala som všetko dobre našťastie, lebo som si začala namýšľať, že čo ak budú zlé výsledky a nebudem môcť ísť na opku