Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

an len zvacsovat..lebo tam nic nie je. ty nie si v galerii? ved daj foto..budes mat na co pozerat :o)...kedy mas ty termin?

adelaide

ano ano prepac..cerven...400 okruhle vysoky profil pazuchou pod sval..teraz pod 80 ..cez 88-89 a potom ma byt 99....ale mam dost kostnaty hrdunik..vystupenu hrudnu kost tak sa aj trochu bojim ze ci budu pekne...ale dufam ze budu!! vsio.nic som nezabudla ? :o)

mimuska 85

ale červeň ťa bude robiť? tak to na teba budem myslieť...ja mam akurat vtedy tridsiatku...tak nech to dobre dopadne vsetkým,ktore maju pred opkou...

maria1113

no ja teda neviem, hádam nebude na mne lietať. Ja som chcela tiež volať a overiť si, zabudla som, ale v pondelok zavolám pre istotu, či mi poslali správne