Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jurinka

ahojte,neviem ci si ma tu niekto pamata,mala som ist 3 januara na op ale z rodinnych dovodov som to musela odlozit,teraz to zacinam ale riesit zas:).Mala by som mat foto v galerke,viem nieje to ziadna slava ale potrebujem pocut aj ten vas nazor,ci je potrebna aj modelacia.Ja osobne si myslim ze ak chcem pekne pevne prsia bez toho sa nezaobidem.Aj ked doktor vravel ze to moze skusit aj bez toho aby som nemala jazvy ze mozno budem spokojna a modelaciu spravime potom ak by nie.uz ked pojdem raz pod noz tak by som chcela aby to bolo vsetko naraz.Baby co ste po modelacii,ake mate jazvicky?Toho sa bojim nakolko som mlada,ale schudla som 20 kil po pobyte v US a tie prsia si to zapamatali:(dakujem za vase odpovede:))

silviklh

maria1113

áno,mne idú robiť laserom oči v utorok..tak budeme trpieť potom spolu :D mne to ide robiť v Oftum,na Kapitulskej.bojím sa viac ako pŕs...

zajacik_006

Adelaide
arnicu 9CH a začala som to užívať 3dni pred opkou 3granulky 3x za den,hned po operácií 3granulky každú hodinu, druhý deň 3gran. každé 2hod.,tretí deň po 3hod. A potom zas 3gr.za deň. Dúfam,že som ti to napísala, aby si to pochopila. Lebo ja som bola z toho užívania trocha zmätená.

Nelina27

jej dievcata, niektore to uz mate za par dni, ja idem zajtra rano na tu konzultacku, som zvedava co mi povie a budem brat prvy mozny termin a dufat ze sa nieco uvolni skor, najlepsie este do leta... ja by som uz kludne isla aj hned, nech to mam za sebou.
adelaide, moc urcite bude treba, pre istotu si naber doma prvy ranny moc, ked pojdes k tej internistke, ako tam potom behat po verejnych zachodoch s poharom v ruke:-)
flow, tazke to uvahy hned zrana:-) mas krasne prska, nespekuluj nad nimi :-)))

Flow333

Juuuj baby tak som rozmýšľala keď som vás tu čítala, že mám síce 460, ale max je viac ako 600. Čiže keď si dá niekto 400 čo je jej max tak efekt musí byt jednoznačne lepší ako moje 460. Ja mám efekt ako keby si baba s max 400 dala 260. :-) úvaha na ráno:-)))