Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jurinka

Nela111
Vsetko najlepsiee!

mimuska85
budem ti drzat palce nech vsetko dopadne tak ako si zelas!!a ides len na modelaciu alebo aj zvacsenie?Ak ano aky mas zaklad a kolko si ides dat?

si sa

lubs

aj ty ides k Trskovi?a kedy mas naplanovanu operaciu.ja idem 14 februara.

torok
tak fajn ,ze to uz mas za sebou.:-))))))este mas stale bolesti,alebo to uz trochu ustupilo.:-((

jurinka

ach jaaaaj co som to tu ja porobila:))))prepacte za moj mnohonasobny prispevok,je cesta ako to zrusit?:)))))nooo ja sa bojim tych jaziev,ale bez nic zas nebudem mat prsia ake chcem.tak neviem.

mimuska 85

este som nebola operovana...tak ked sa to da spravit naraz radsej tak...neviem si predstaviť o pol roka ist zase na dalsiu...staci jedna a aj tej sa bojim...:-(