Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Silvia313 - a kolko mas teraz rokov? Tipujem malo cez 20? No fakt - tvoje prsia su prirodzene a podla mna VYSTAVNE kusy.

Silvia313

milena

uvidíš, keď budú, že sa budú páčiť ešte viac... vravím, Červeň sa vytešil, že sú pekné a že ešte krajšie spraví:)

Silvia313

Nela

Červeňovi sa veľmi páčili, no lenže ja po silikónoch túžim... Zúžitkujem ich pri bodypaintingu a pre seba... A už niesu ani také pevné, ako bývali:) Mám mať okrúhle a deti nemám a najbližších 5-6 rokov ani neplánujem:)

milena59

silvia313
pozeram nove foto v galerke, ale Sisa ja si myslim ze ti to vobec netreba ja keby som mala take prsia pred tak by som bola happy!

Nela111

Nelina27
Skvela sprava, ze ides o mesiac skor. To budes v lete uz uplne fit! a vychutnavat si vystrihy.. Drzim paste!
A aj tebe, Lubs! :)

Eleni2011
To je blbe, ze ti to doktor urobil pred tromi rokmi na figu. :( Co bolo hlavnym dovodom vtedy pre teba pre vyber toho konkretneho chirurga? Citala som pred par mesiacmi v diskusii na omlazeni.cz, ze Minarovjech je predrazeny, a pritom cena nezodpoveda kvalite prace. Vraj. A aku to vystavnu celebritu robil?

Silvia313
Ty ides na aku opku? :-o Pozrela som tvoje prsia v galerke a mne sa velmi pacia take ake su! Vyzeraju ako dobre pevne C-cka (pripadne aj vacsie). Pravdupovediac sa cudujem, ze ta Cerven od opky neodhovoril. ;) A mas mat okruhle ci anatomicke? Uz mas deti?

jeyla

Ahojte dlho som sem nepisala, bola som na operacii minuly rok v maji. Musim sem dat nove fotecky.Som uplne spokojna, maximalne...len niekedy by sa mi lubili vacsie, len vtedy by sa mi uz nezmestili, lebo som utla. Ale myslim, ze po detoch(este nemam ziadne) pojdem este raz...neda mi to:D

Silvia313

barbora10

dnes som sa konečne dostala do galérie a Tvoje prsíčka sú fakt, že nádherné!!! Dúfam, že také Dr. Červeň vyčaruje aj mne! ;)

Silvia313

vladka

mne Dr. tiež povedal tak, že ten rozdiel medzi 375 a 400 ani nebude vidieť... že je to tam ani nie o pol cm...takže choď do väčších, nech potom neľutuješ:)