Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

maria tak super ze si kupila.ja neviem..mne je D mala..alebo len tak tak..
cheri-super, su uplne prirodzene a paradne ich das k sebe..
zonda-tiez. a dik za foto podprdy. vyzeraju aj dost velke tie 300vky..a ako sa ti zmenili miery?

Nela111

Silvia313 - coze? Ja by som povedala, ze zo 90 centi. To je inak zaujimave, fakt sa na tie centimetre vobec neda spoliehat, odvolavat.

Silvia313

Nela

pod prsiami 75 a cez prsia som si ja zmerala okolo 83 až 84, keď som riadne sťahovala meter... Červeň povedal 81, ale to neviem, či som mu dobre rozumela:)

Silvia313

Nela ...21

Milena ...rozmýšľam už zo 2 roky... a nechcem čakať viac... však po ďeťoch, ak nebudú dobré, dám si ich spraviť... baby, ešte mi ich potom chváliť budete:)

Nela111

Silvia313 - a aku velkost podprdy teraz nosis? Kolko mas pod prsiami a cez? Som zvedava, lebo ani neviem ci som v galerke natrafila na niekoho prsia, ktore by boli prirodzene take pekne. Samozrejme okrem Marie, ze moja, to som ti uz zo 2x pisala. ;-))