AHOJTE babulky...
uz dva dni sa snazim docitat desat stran a az teraz sa mi to podarilo...
no musim pochvalit, adelaide krasne, tu asymetriu si tam nemusela pripisovat, ani by som nevedela, cheri a zonda tiez krasne. uz sa tesim, ked aj ja budem medzi vami "po"
katka, ty uz nestresuj, moja!!! nechaj pekne barbie sa zotavit... xixi... ved pride ona, neboj. len mozno teraz to trosku boli, alebo sa jej neda. a na ten vyskok z okna zabudni tiez!!! ved ti nejdu nic robit, len si tam pospis a zobudis sa krasna prsatica, no...
inak baby, ja uz som si bola trosku pokecat s obvodnou, ze ako to je s predoperacnymi atd. a bola som milo prekvapena jej profesionalnym pristupom, ale mne uz na tom nezalezi, kto si co mysli a tak som sa za nou odhodlala. a fakt ma prekvapila, neskakala od radosti, ale sama mi povedala, ze ked je treba, tak preco nie? vie,ze mam deti, tak sama povedala, ze vy uz nemozete cakat ziadne zazraky. a este aj povedala, ze ma dve pacientky a ze to maju pekne, tak som bola rada. a dokonca som sa bola informovat aj na predoperacne a tiez mila sestricka mi povedala, ze u nich sa vobec neplati, ze kde som to pocula. ze za zakrok platim dost vysoku sumu a preco by mali este aj oni pytat 60eur, ze to preplaca poistovna a to je jedno, ze pri akej diagnoze. staci ze budem mat papier od obvodnej, to je jedno s akou diagnozou a ze oni mi to urobia, ci sa jedna o slepe crevo ci o silikony, to uz oni neriesia, takze aj to som bola milo prekvapena. sestricka mi povedala na internom, ze jedine preoperacne,ktore nehradi poistovna je take, ked ide zena dobrovolne na interupciu. tak ja fakt nechapem, preco od vas ziadaju za zobratie krvi 8 eur a za interne az 60???
ale je to dost zaujimave a az zarazajuce...