Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Ahojte,

adelaide - super, super - ty si taka sexica :) ja tam ziadnu asymetriu nevidim..ale fakt ziadnu

Aj zonde a cheri to ten Cerven krasne urobil, cheri ty ich mas brutalne v tej podprde:)

Silvia313 - ja na tvojom mieste teraz neriesim ani omylom operaciu....

Baby - vcera moja mama oznamila ocovi, ze idem na operaciu prs a oco ze no a co? tak zacala ze mi nasli hrcku a tak, ze budem tyzden PN.... a ze potom mu povie, ze pri tej prilezitosti som si rovno nehala spravit silkace :D :D :D

katka33

Baby, kolko trva augmentacia...vcera som volalal s aneteziologickou a povedala mi pripravit sa na 2 az 3 hodiny anestezy...teraz neviem,ci sa pomylila, kedze idem namiesto nejakej inej baby a ta mala mozno aj modelaciu....ale mne sa to nezda...ja som pocitala, hodinku a pol max.
Co ste uz boli na operacii, ako dlho trva operacia?

tessy111

ahojte

konečne som si už urobila nejake vyšetrenia.RTG hrudnika,krv a hlavne tie psychotesty.Aj ma to pobavilo.Ešte ma čaka interne a už len čakať na opku.Až teraz začinam mať strach, ani neviem presne z čoho.

Silvia313

korki

a Ty si chceš aké dať?

inak, že je veľmi dôležité, na bolesť a hojenie rán, že v akom postavení je mesiac... čím viac odbúda až po nov, je to vraj najlepšie a keď začne pribúdať až po spln, tak sa ťažšie hoja rany... a mne to vyšlo deň pred novom, tak sa moc teším a aj keby mi už dali skorší termín, neberiem:)

korki

silvus313, mas ich fakt pekne, svoje, prirodzene, ale urcite budu krajsie, plnsie, vacsie, pevnejsie. ja si tiez hovorim, ze keby mam aspon take ako ty, tak neriesim, ale kedze take nemam ,tak neviem to s urcitostou povedat. lebo su tu aj baby, co maju uz "po" a nestaci im. a chcu vacsie. ja len dufam, ze to nebude moj pripad.

korki

alore, to stretko beriem aj ja. ale jedine ak budem aj ja "po"dovtedy. uz som jeden termin presvihla, ked mi volala sestricka v pondelok, ze v stredu sa uvolnilo. proste sa mi to zdalo malo a zavahala som. ale teraz uz zoberiem vsetko. ak to teda vyjde aj kramovo... uvidime.

a silviklh, ty sa nehnevaj tolko za tie terminy. keby islo o dva mesiace alebo viac, nic nepoviem, ale dva tyzdne nehraju ziadnu ulohu predsa. ja som tiez bola na konzultacii a predomnou jednej dali termin az na november a pocas moejj konzultacie sa sestricke prave niekto odhlasil, tak sa ma spytala, ci moze byt 28. jun. tak som zobrala samozrejme ani ma nenapadlo jej povedat, ze nie, ved ponuknite to tym, co su na cakacke, ved ja si pockam do novembra. to by som neurobila, urcite...
takze ja budem stale dufat, ze coskoro sa ozvu a pojdem aj skor, a ked nie, neva, aj ten jun ma tesi...

babule a neviete, tie co riesite teraz predoperacne, treba aj moc doniest??? ci ten nie? a ja tam napr. nemam napisany ani rtg. a tusim maria ty si musela ist aj na rtg. a naco, ked to nebolo treba???

ozaj a tie co ste po, tak rozmyslam o prikupeni biolampy. myslite, ze pomoze pri hojeni ran? alebo nemam riesit uz taketo ???

korki

AHOJTE babulky...

uz dva dni sa snazim docitat desat stran a az teraz sa mi to podarilo...
no musim pochvalit, adelaide krasne, tu asymetriu si tam nemusela pripisovat, ani by som nevedela, cheri a zonda tiez krasne. uz sa tesim, ked aj ja budem medzi vami "po"

katka, ty uz nestresuj, moja!!! nechaj pekne barbie sa zotavit... xixi... ved pride ona, neboj. len mozno teraz to trosku boli, alebo sa jej neda. a na ten vyskok z okna zabudni tiez!!! ved ti nejdu nic robit, len si tam pospis a zobudis sa krasna prsatica, no...

inak baby, ja uz som si bola trosku pokecat s obvodnou, ze ako to je s predoperacnymi atd. a bola som milo prekvapena jej profesionalnym pristupom, ale mne uz na tom nezalezi, kto si co mysli a tak som sa za nou odhodlala. a fakt ma prekvapila, neskakala od radosti, ale sama mi povedala, ze ked je treba, tak preco nie? vie,ze mam deti, tak sama povedala, ze vy uz nemozete cakat ziadne zazraky. a este aj povedala, ze ma dve pacientky a ze to maju pekne, tak som bola rada. a dokonca som sa bola informovat aj na predoperacne a tiez mila sestricka mi povedala, ze u nich sa vobec neplati, ze kde som to pocula. ze za zakrok platim dost vysoku sumu a preco by mali este aj oni pytat 60eur, ze to preplaca poistovna a to je jedno, ze pri akej diagnoze. staci ze budem mat papier od obvodnej, to je jedno s akou diagnozou a ze oni mi to urobia, ci sa jedna o slepe crevo ci o silikony, to uz oni neriesia, takze aj to som bola milo prekvapena. sestricka mi povedala na internom, ze jedine preoperacne,ktore nehradi poistovna je take, ked ide zena dobrovolne na interupciu. tak ja fakt nechapem, preco od vas ziadaju za zobratie krvi 8 eur a za interne az 60???
ale je to dost zaujimave a az zarazajuce...

Silvia313

Nela

tak niekedy je mi dobré aj C-čko, záleží od strihu... keď som začala brať antikoncepciu, mala som aj D-čka asi 2, ale už nie, už len B-čka, keď sa to ustálilo za tie roky...

Silvia313

vladka

a mladá som len raz... keď ich môžem mať ešte krajšie teraz, tak načo čakať??! keď sa mi potom vygajdajú, bude väčší problém docieliť pekný efekt...

a ešte aj keď mi Livka písala mail o infe k albumom, tak aj ona sa ma pýtala, či to myslím vážne... ach baby:)))