Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

ja som ani cez obvodnu nesla, vedela som, ze by som stratila cas behackami, takto bolo vsetko na druhy den a na jednom mieste

manula

diamond26
tak ja mam dnes predoperacne za sebou..krv mam v poriadku, ekg tiez, este si musim ist do laboratoria pre vysledky na krvnu skupinu,lebo doktorka ma tu dovolenku odzajtra, inak mi pozerala do ust, pocuvala, ekg robila, pytala sa na nejake otazky ohladom operacii, alergii, zdravotneho stavu a to je vsetko, ziadne sono ani moc nepotrebujem, dokonca ani nejake krvne testy, co sestricka cakala, ze potrebovat budem a tym to bolo uz dnes hotove, okrem tej krvnej skupiny, takze ja som ok, pripravena na operaciu a pani doktorka mi povedala, ze som si vybrala dobreho doktora :))))))))))))

Bianca1236

cajka a u koho si bola operovana? bohuzial ma este len caka opka tak neviem poradit viac, snad sa ti baby ozvu co vedia viac

diamond26

Baby ak sa mozem este spytat..z toho interneho vysetrenia stacilo EKG ?ja tam mam napisane len to ..alebo vas internista vysetroval este aj inak ?

cajka

ahojte zaujalo ma co si pisete. ja mam trochu iny problem. mam uz silikony 8 rokov a uz dva roky mam s nimi velke problemy. myslim ze som z nich aj ochorela. lebo az po operacii som zacala mat vazne zdravotne problemy, poruchy imunity, kosti sa mi oslabili. a teraz ich mam zvlnene male a kazdy iny a doktor co ma operoval vtedy, povedal ze odznova to treba operavoat. neviem ci len vybrat alebo sa budu dat nove.. ale bojim sa obidvoch variacii. ma niekto info kolko to teraz stoji a kde sa to objedna.. mysim implantaty. ja som tak zufala z toho. zavadzaju mi bolia ma. je to strach. nemozem sa ani prudsie hybat.

diamond26

Manula ake vysetrenia po tebe ziadaju ? krv,ekg,moc a aj sono ?ja sono na papieri nemam tak asi to nevyzaduju...

diamond26

manula
Ahoj:) ja som bola na krvi dnes rano a od pol 9 do pol 2 som behala z nemocnice do nemocnice a hlada internistu lebo vsetci mali dovolenku hroza.....potom som nasla polikliniku kusok odomna ale lekar tam uz nebol ..tak idem sa knemu objednat zajtra rano tak na stredu ak by sa dalo ..vtedy by som mala mat aj vysledky krvi nech mu to prinesiem a nebeham hore dole...:D Inak ja som dnes platila za vysetrenia z krvi 102 euro ´plus u mojho lekara 5 euro :D dobre co ?:)) a este to ekg bude stat urcite okolo 40 tipujem ..aspon co mi v jednej nemocnici povedali pribliznu cenu :)

Bianca1236

katkalopatka
inak obdivujem ze uz si schopna pisat tu, ja ked som bola po inej opke tak si ani nepamatam prvy tyzden, to bolo ako zo zleho sna :D ale s tymi tabletkami to vidim bledo, uz si ich nestihnem zohnat, a volnopredajne mi moc nezaberaju. no snad nieco vymyslim. inak tiez ma napadlo sa ta spytat, nemavas pocity ze ti zavadzaju, alebo ze su to cudzie predmety co tam nemaju co robit? neviem asi to vyznelo hrozne :D ale mavam take zle sny ze mi ich telo neprijme. ale to uz budu asi haluze z tolkeho cakania...tak hovoris ze uz sa aj rozopinas, da sa ti v pohode poumyvat? a co rezy, bolia este? :D zase ta bombardujem otazkami :D
nech sa ti to dobre hoji ;) pa