Veju13 ...ahoj, ja som 19 ty den po operacii...myslim ze tie prve dni budes mat znacne bolesti a tlak na hrudi, ale urcite s toaletou si poradis sama.Ja som velmi citliva, nemozem ani krv vidiet a z lekarov mam strach, ale s toaletou som fakt problem nemala.Bude ti vsetko trocha trvat, vstko pojde pomalsie, vsetky pohyby ale urcite zvladnes toaletu sama.
Ples, myslem ze 18 den po operacii zvladnes tiez, hoci tancovanie by som velmi neriskovala.Predsa len musis do predu mysliet, pri tanci moze niekto do vas narazit, myslim iny par.Takze radsej len sediet za stolom, ked uz tam musis ist.Ja som vdacna za kazdu volnu chvilku ked si mozem lahnut a oddychnut.Mna by na ples teraz nedostal nikto.Predsa musim nosit tu podprsenku a este ten Stut-pas, ktory je nad prsiami a neviem ako by to vyzeralo vo vecernych satach :)
Inac ja som tiez dostala lavy prsnik 390ml a pravy 360 ml , gulate implantaty stredne vysoky profil a som velmi spokojna.
Bohuzial nemozem pridat fotky do galerie, lebo mi tam moje fotografie zazrakom zmizli.Hladala som sa tam hned po operacii, chcela som hned pridavat fotky ale neviem preco mi to tam vymazali.Tak ti drzim prsty, nic sa neboj zvladnes to.Priprav sa na tazsie obdobie ale da sa to zvladnut.