Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

citruska

cize tam budem tak dlho ako budem chciet? Tak to je fajn.. tiez by som tam zostala radsej dva dni nech sa zotavim, lebo doma blazinec a neviem ako by som to zvladala v domacnosti hned po zakroku.. To zalezi asi aj od toho ako sadnu implantaty nie?

Sandra-19

Evka123 ja som bola vo stvrtok na operacii u pana doktora Cervena . Mam 173 cm a 55 kg , chcela som vacsie trojky ale to sa mi zdalo strasne male dal mi 430ml vyssi profil a tie su presne na moju vysku ,skusala som aj vacsie ale tie uz boli moc . Neviem si predstavit 560 to budu extra bomby .Kamaratka ma 470 a su mega :D

betuskamuska

oni ta tam nasilu drzat nebudu to sa bat nemusis, ja som tiez bola v Centre plastickej a estetickej chirurgie a mala som tam lezat len den ale nakoniec sme sa dohodli, ze zostanem dva dni, nech sa ako tak zotavim, lebo doma by som urcite varila, upratovala a vobec si neoddychla.. takze mi tie dva dni na klinike dobre padli. Pooperacnu podprsenku budes mat tak dlho ako ti doktor povie, u niekoho je potrebne ju pouzivat dlhsie u niekoho kratsie..

citruska

si ma velmi potesila, ze si spokojna, dufam, ze aj ja budem :-) a prosim ta mozes mi povedat ako dlho si musela byt na klinike po zakroku? a ako dlho si mala pooperacnu podprsenku? :)

mala_sovicka

Hlasim sa vam :-) som mesiac po zvacseni prs ktore som podstupila v Centre plastickej a estetickej chirurgie. Uz som celkom fit, ale stale si musim davat pozor :-) Chcem vam len podakovat, ze nebyt tejto temy a vasich odporucani tak asi by som sa neodhodlala to podstupit :-) ale som rada, ze som sa na to dala a nelutujem. Citim sa stokrat lepsie ako pred opkou :)

citruska

Zdravicko kocky, ja sa tiez chystam na zakrok do Centra plastickej a estetickej chirurgie, len by som sa chcela opytat ze ako dlho po zvacseni prs vas tam este drzali? :) dakujem

yorka

Ahoj Majka, ja som sa tiez v Centre plastickej a estetickej chirurgie na to pytala a povedali mi, ze taketo vykurovanie nema vobec ziadny vplyv na silikonove prsia, takze sa nemusis bat nejakych problemov :)

nela987

Ahojte baby, kde si môžem pozrieť vaše fotky po operácii ? Prípadne iné stránky "pred a po" ? Rozmýšlam nad stredným alebo vysokým profilom , cca 350-375 ml.... ale zatiaľ si neviem predstaviť, ako to bude asi vyzerať "naživo"

Evka123

Ahojte baby ja mám naplánovanú operáciu u mudr. Červeňa v BB o tri mesiace navrhol mi 560 ml implantáty, vyšší profil.mam 170 cm a 56 kg. Čo si myslíte nieje to veľa ?