Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

raduzkach

@Veju13

Ahoj dakujem za tvoju odpoved,vcera som tam pisala a odpisali mi ze sa dostanem do galerie az ked pridam svoje fotky mojich prs,co mi ale pride ako nezmysel kedze prsia este nemam a chcem si len pozriet prace mojej doktorky pred operaciou.. A keby som mala poslat fotku mojich terajsich prs bez implantatov,tak to neviem na co by to komu bolo :) nejako tomu nechapem :/

raduzkach

Ahojte baby,chodim na modreho konika,ale baby tam spominali zevraj je tu nejaka galeria fotiek od mudr.jezovitovej,dalo by sa k nej nejako dostat ? Na druhy tyzden 25,2 mam operaciu a rada by som este pokukala nejake fotky ak by sa dalo,bola by som vam vdacna :)

Veju13

Jajkanr, velkost implantatov zalezi aj na rozmeroch tvojho hrudnika a prirodzenych prs.Doktor ti povie viac velkosti,ktore by ti vyhovovali a ty sa rozhodnes.Ale co čítam,tak vzdy ked dotkor odporucil napr 360 a 390ml a baby si zo strachu z neprirodzenosti vybrali mensie tak lutovali.Ja som si vybrala najvasie co mi mohli dat a som vdacna za svoje rozhodnutie,inak by boli tie prsia naozaj male.Viem ti o tom povedat viac.Napisem email.Tak isto co sa tyka anatomickych a okruhlych...Inak,tiez som bola v NR na Avelane clinic,ale u Mládeka, nie Kováča.Anatomicke tam vyjdu cca 3150€ a okruhle 2700-2800€ vratane pooperacnej podrsenky.

Jajkanr

Zoe23
Mne sa neukazuje tvoj mail... Ale som rafa, ze si mi napisala. Ja so naozaj zveda co povedia, mam vysku 177 a vahu okolo 63kg, no brucho mam ako v 5tom mesiaci.... Takze prsia vobec ale bobec netusim ake su dobre, necham si rada poradit ;) a myslite si ze lepsie su amatomicke ci?

zoe23

Jajkanr
viesčo ja som bola plocha, takze mne viac nevedeli dat ako 330ml, ja som chcela aj 360 ale tak nabuduce :) Hej aj ja som len dobre citala na Kovaca, nebola som zrovna u neho ale na vymenu ked raz pojdem chcem aj k nemu na konzultaciu, to viem určite.
A co sa tyka cakania, tak to ti velmi neviem povedat lebo ja som vyslovene chcela letny mesiac, cize my sme sa dohadovali na dlho dopredu. Mna operovali v 2013 takze neviem ci odvtedy maju dlhe cakacky, vtedy by ta do leta urcite stihli, teraz fakt nie som v obraze, ale myslim si ze ta stihnu :) ak mas este nejake otazky, kludne sa pytaj, mne tie prsia pridu ako keby som ich mala odjakživa :D ani si neviem predstavit ze pred 3 rokmi som bola plocha ...

Jajkanr

Zoe23
A ake mas velkostou? Ja rozmulyslqm nad 350 no neviem, uvidim po konzultacii, sama som zvedava, dr Kovac ma velmi dobre recenzie a tesim sa, tak snad to vyjde... Ako dlho si cakala na operaciu od prvej konzultacie? Kludne mi pisli mail, rada si popisem a necham poradit. :)

zoe23

Jajkanr - Ahoj, tiez som bola v NR, a ak myslis Avelane, tak ja som za anatomicke platila 3150 eur vratane predoperač. vysetreni a za okruhle pytaju tusim 2800 eur.

Jajkanr

Ahojte, ja som sa objednala do NR na konzultaciu a naslednu operaciu k dr. Kovačovi. Neviem sa dockat :) Mate s nim niekto skusenosti? Budem podavat info ako sa dariba co nove, konecne normalna skupina pre nas , co sme zvedave a co nam priroda nenadelila :). Kolko ste vy asi od konzultacie cakalu na operaciu? Snad to stihnu do leta , mam dvoch drobcov, tak nech si to leto s nimi uzijem ... A cenovo okolo 3000,- ci viac?

Najčítanejšie články