Ahojte baby, som tu nová a hľadám názory, pretože som sa konečne odhodlala tiež spraviť tento veľký krok :) Navštívila som dvoch rôznych plastických chirurgov. Prv som bola v Prahe, kde mi odporučil anatomický tvar na jedno prso 335 ml a na druhé 255 ml. Avšak po mojich dlhších úvahách som sa rozhodla pre Bratislavu, nakoľko mi Praha nevyhovovala v otázke ubytovania. Tak som šla k p. doktorovi Ráczovi, ktorý mi na prekvapenie odporúčal 250 ml okrúhle na obe, vzhľadom k tomu, že som veľmi chudučká (43 kg/160 cm), mám mierne vyššie posadené bradavky, mierne vysunutý hrudník (skolióza) a že on tam žiadnu veľkú asymetriu nevidel. Som trocha zmätená, pretože som chcela skôr prirodzenejší anatomický tvar prsníka, keďže sa bojím okrúhleho tvaru, mám pocit, že to bude moc vytŕčať a kričať. Aj s tými ml si nie som istá, asymetria tam síce nie je teraz veľká, ale keď sa mi pri menštruácií prsia nalejú, je tam výrazný rozdiel (v Prahe som mala naliaté prsia). Som naozaj zmätená, neviem čo je správnejší krok, rozmýšľam aj nad návštevou ďalšieho plastického chirurga, avšak aj pri silikónových prsiach zrejme platí ,,Sto ľudí, sto chutí." Mal tu niekto podobný problém? Ďakujem vopred za odpovede :)