Zdravím Vás, dievčatá!
Mrzí ma, aké reči sa tu začali šíriť v súvislosti s článkom Nového času o sfušovanej plastike pŕs v Nitre... Iste, ide z neho hrôza a des, kočky je mi naozaj ľúto, dúfam, že bude v poriadku...
Nie som odborníčka, no môžem povedať, že o estetickej chirurgii viem dosť. Rada by som preto reagovala na pár vecí:
1. Nový čas je bulvár a bulvár bol pôvodne určený pre negramotných (preto je v týchto novinách veľa obrázkov a málo textu), jeho úlohou nie je podať overené info, ale vyvolať senzáciu.
2. V Nitre je viac súkromných estetických kliník. Konkrétne tri, no operuje sa na dvoch.
3. Poznám niekoľko žien, ktorým telo zmrzačili aj tí "najlepší" plastici na Slovensku, prezentovaní v médiách a ospevovaní na diskusných fórach. Ony o tom však nehovorili na verejnosti... Ale nie je to len o lekárovi... Ľudské telo je nevyspytateľné a ani najskúsenejší operatér nemôže na 100% vedieť, ako organizmus na zákrok zareaguje.
4. Ak ste spomínaný článok v Novom čase čítali pozorne a z akéhokoľvek dôvodu nepochybujete o jeho pravdivosti, určite ste si všimli vetu o tom, že pacientka postup operácie odporúčaný lekárom odmietla! Potom predsa musela rátať aj s prípadným neúspechom operácie!