Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

lucia83
no teda na salu musis ist na ostro :-) budes mat len taku papierovu koselu nemocnicnu a predtym sa soprchujes dezinfekcnym sprchacom teda aspon my sme tam mali a nechceli mi dat nohavicky ani po opke az rano :-( neviem preco bola som z toho vykolajena

cleopatra123

angie77
este som nebola odvtedy na kontrole idem na buduci tyzden ale teda zlepsenie nula bodov sice zmakli a su take usadnutejsie ale rozdiel zostal :-(

strangeemily

Ahojte,tak ja som sa uz tiez dockala a caka ma tento tyzden aspon ta konzultacka v BB:)uz aj stresujem lebo netusim co ma caka a co sa dozviem:)dufam ze to bude ok:)a chcem sa vas opytat a kliniku Novamed je to niekde v centre mesta alebo na okraji?dakujem.

tomasova

Lucinka
ahojky,tak krpec je v skolke,neplakal..uvidime co zajtra..ja sa teraz nudim,je tu take ticho...ja uz mam pyzamo ale spytam sa kvetinky co na salu.a ja necham darceky na draheho,nech ma nejake povinnosti..pocuj cica uz mas aj strach ajebo sa stale tesis??

Lucia83

Tomaska

Dobre ranko :-). To je skora hodina co?? No pyzamko nemam kupene ale budem to riesit takym svetriko. Zavazovacim predlzenym a gatuskami. Musim sa bab z Acka opytak ci na salu isli s gatkami alebo co si dam ked pojdem pod noz chapes... Mam take pyzamkove sortky mozem ist aj v tom na salu ci ako? Ty vies? Popytaj sa kvetinky.
Inak ja som uz pokupovala malej darceky na vianoce prosim ta lebo nech uz to mam kupene . Nechcem to hlavne prehanat lebo uz mam zapratanu povalu,.

Zuleko

lilabmw
inak to je dobrá sranda,tá jej foto strašne skresľuje,pretože na ostatných má tie prsia tak akurát nikdy by som nepovedala že to má 695 typovala by som mx.500:-)

tomasova

Lucinecka
no konecne....ty si chodis pochalupach a ja tu nemam s kym vykecavat.bolo dobre?ja mozem zase kupi do deckej nejake krabice na hracky,same darceky...ty mas uz pyzamo kupene???a to fajcenie uz musim zredukovat,tak som sa rozfajcila strasne...a ty ako?si nato pripravena?