Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

olivka21

Sue

Ale nezabudaj,ze kzd ma ine proporcie. Nepamätas sa,akosi pan doktor pravitkom nieco v tej jho tabulke pocital? To ma tabulku ktora mu na zaklade nasich mier "vypluje"velkost pooperacnej podprdy. Kamoska pri tych 500ml tiez nosila 75C pooperacnu a eraz ma velkost podprdy 75 D

angie77

sue33

no ja meriam 175 a vážim 62,skoro žiaden základ, ja som nechcela moc velké, proste len pekné primerané prsia k mojej postave a dohodli sme sa na 370 nagor

..ak si si neistá s velkostou, asi by si mala íst na dalšiu konzultáciu, alebo sa musíme naozaj spoliehat len na ich odhad, pretože na každej z nás to fakt inak vyzerá aj keby sme mali každá rovnakú velkost :)

..inak pred opkou tieto velkosti rieši asi každá :) bez toho to nejde :)

sue33

angie
No zda sa mi to dost. Ja som sa ani moc nedohadovala, nestihla som sa ani nadýchnut a uz mi aj pisal 410ml. Ze on ma uz v nich vidí ake pekne budu... kolko merias ty?

daniellita

Ahojte. Ja idem na operáciu koncom oktobra do Pezinka. Chcem sa spýtať, (robím nechty)ako dlho nebudem schopná fungovať?

angie77

Zuleko

jaj, nám ani polepené nevadia,nemaj boja, hlavne nech už ich konečne vidíme a v dobrom závidíme :))

angie77

sue33

tak to je už na Vás dvoch ako ste sa dohodli, ak si chcela riadne štvorky a zmestí sa ti to tam, tak ich mať budeš:)) teraz neviem, zdá sa ti to veľa či málo? :))

Zuleko

angie
ďakujem,tak zajtra teda poposielam aj keď neviem či ich bude dobre vidno, lebo sú polepené,ale tak na začiatok môžme niečo šupnúť do galérky:-)))

angie77

Zuleko

..tak ty určite nebudeš mať košík C :))) ...no konečne, sa tešíme všetky na nové fotky a potom nech sú z každej strany poriadne pofotené :))) a držím na zajtra palce samozejme:)