Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sue33

angie
Ja sa neriadim podla pooperacnej, ja som sa ho vyplasene spýtala na konzultácii, či to budem mat 4-ky a on ze tak to budu riadne velke 4-ky, ale ze ich zmestím do 75D podprdy. Navrhol mi 410ml anatomy a minimalne 375ml.

Zuleko

sue33
dobre ti hovorí angie,veľkosťou pooperačnej sa vôbec neriaď.Ja mám poopeačnú 75C pri veľkosti 620ml:-)))A to určite nebudem mať C košík..teda aspoň dúfam!HAHA..baby zajtra idem na kontrolu tak držte palce nech je všetko Ok,zajtra pofotím a pošlem aj do galérky fotky,ako tie moje dve melóny vyzerajú:-)))

angie77

sue33

a kolko meriaš? lebo aj ja idem mat 370 ml a pod prsiami 74-75 a vraj to budú prsia o velkosti B :)))) ja som tiež už z toho domotaná ako to na každej inak vyzerá :)

sue33

Olivka
Ja nerozumiem tým velkostiam. Tiez nemám ziaden zaklad pod prsiami mam 75cm a pooperacnu 75D a to dokonca aj pri 375ml.

eelle

baby co ste uz po, a mate taku nejaku velkost od 300ml do 400ml okruhle, nevedeli by ste mi poslat foto na namil?? dakujem eelle338@gmail.com

olivka21

Sue

My sme sa predbezne dohodli,ze si dam bud 445,alebo 515ml a v oboch pripadoch budem mat poop.podprdu 75C. Takze pohoda. Ja mam slaby zaklad,vykojene prisa,ledva jednotky a strasne ovisnute,pridam foto ak sa mi podari dnes. A na konzultacii som bola zac.jula.