Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sue33

Olivka
Idem do BB. Poziadala som hned pri konzultácii, ze ked niekto vypadne, aby mi volali. Na konzultácii som bola v septembri a uz teraz mi to pride večnost. Kolko si čakala od konzultácie?

olivka21

Sue

Ani mi nehovor,od konzultacie mam sny len o operacii a silikonoch,vselijke katastroficke nocne mory,no des. Ale toubehne,pripadne ta posunu skor ak si poziadas. A ty budes operovana v BB?

olivka21

Sue33

ahojky,ja idem takisto k dr.cerenovi,mam 170/62,navrhol mi minimalne 445ml,ale povedal,ze do 600ml s zmeszi,tak si dam asi 515ml. Vobec sa toho neboj,po roku to opadne,zmensia sa a budes lutovat. Moja kmoska ma 150cm a 45kg a dala si 500ml. Zo zaciatku to bol des.,strasne velke,ale po case jej to padlo a vyzera to super.

mahulienka

sue33
dakujem, trochu sa venujem spinningu a tiez trosku dedicnost. A deti uz maju 10 a14 rokov takze uz to tehotenstvo mam davno zasebou:))

sue33

mahulienka
Som uplne hotova. Ma dorazila tvoja postava, kde mas brucho po dvoch detoch???? Ja mam tiez dve deti a je to aj vidno na mojom brusinku. Ako si si ho takto krasne vypracovala???

sue33

mahulienka
Si zlata dakujem. Musiz byt chdunka pri výske 170/51 kil. ojoj idem makat do leta musim zvladnut 169/55

mahulienka

sue33
urcite sa ti oplati pockat, mne dal doktor na vyber medzi 410 a 445 , ale odporucil mi tie445, ze tam je minimalny rozdiel, tak som dala na neho a nelutujem. Na tvojom mieste by som isla urcite do 410. Este mas dost casu sa rozhodnut, mozno si das aj 445 dovtedy:))