Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ronie

Baby vo štvrtok som mala isť na operaciu prsia + nos a po tom co som rok nebola chora som prechladla a urobil sa mi herpes v nose takže som preložená na 23.10. nejde niektorá z vás vtedy doktorovi červeňovi?

sue33

mahulienka,
Ano idem k dr. Červenovi. Termín mám az na jún, ale som rozhodnuta si počkat. Ja este zvazujem velkost 375ml, lebo mam trosku strach aby tie 410 neboli prílis velke na mne. Doktor mi na konzultacke povedal ze budem mat riadne4-ky.Neviem sa rozhodnut pre spravnu velkost.

mahulienka

tomasova
ano mam uz 2 velke deturence, kludne chod do tych 450, budes spokojna, hlavne ak chces mat a sa ti pacia vacsie prsia:))

tomasova

mahulienka
naozaj prekrasne.ja idem do NR,mam navrhnute 400-450 a teraz viem ze pred OP si hned poviem tych 450.predstavujem si take ako mas ty.a mas aj deti?

mahulienka

tomasova
dakujem si zlata, vies co vacsie uz asi nie, hoci ja by som nenamietala, ale manzel by to uz zamietol:)) oni sa mozno na tych foto nezdaju, ale su fakt dost velke, no tiez ako pre koho...

mahulienka

sue 33
dakujem, no pred opkou som mala trosku mensie ako ty a teraz mam cez 94 a podprdu 70 D. Ja mam 170 a 51 kg. Urcite aj ty budes spokojna, vybrala si si dobru velkost:)Operovat ta bude dr. Cerven?

tomasova

mahulienka
pripajam sa k pochvale,mas naozaj krasne prsia.aj moja predstava je taka.a aj mna by zaujimalo ake si mala pred tym a ci by si brala teraz aj vecsie.

sue33

mahulienka
Dakujem velmi pekne za odpoved.
Máš ich naozaj krasne dufam, ze aj mne sa také podaria. Ake prsia si mala pred a aku velkost mas teraz. Vyzeras na foto mensia a utleksia ako ja. Ja mam 169/58 a pod prsiami 75.

toryka

kvet11

ahoj,dakujem za radu :) ty si bola tiez u dr.cervena? a ak sa smiem spytat, ked uz mas podobne miery nevyzeras byt teraz s prsiami trosku pevnejsia?