Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

daniellita

mravcadlo1
u nej sa nedá dohodnúť termín dlho vopred, pretože ona operuje zásadne 1. až 10. deň po skončení menzesu. Jedine že vieš dopredu presne ako ti to vyjde.

mravcadlo1

Ved to ja som predtym bola max spokojna s prsiami a nikdy ma to ani nenapadlo ze tak brutalne pojdem dole s nimi ked si dam podprdu od plaviek z min. Roku tak to ani neni pravda ze je moja

daniellita

mravcadlo1
No veď ja tiež kukám babám po výstrihoch. :D Len som sa teraz zľakla, že ma tak skolila nádcha, aby sa mi neposunul termín. tak sa musím dať dokopy. Ale vieš jak to je popri našej robote...

mravcadlo1

Ja tiez uz mi sibe dnes bola jedna baba vo fitku a mala paradne kozy som na nu hladela jak truba az som zabudala cvicit a furt som rozmyslala ci to ma svoje ci silikony uz som tym posadnuta :)

daniellita

hej, pozerala som fotky a myslím si, že ty kľudne môžeš ísť do 500vky. Nenechaj sa nahovoriť na menšie, aby si neľutovala. Lebo ty ich máš kam dať. Ja veľmi nie. :)