Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

misaela
ja mam cca 173/58.a stretla som sa s babamy s galerky co maju 400,maju krasne prsia aje ja som vyssia a mam pocit ze 400 by mi bolo malo...a obe vraveli ze by nevahali a brali by vecsie,tak sa toho neboj,tam si myslim ze nieje naozaj nejaky velky rozdiel...

lilabmw

misaela

ja som este mensia ako ty a nie su nejake velke .Musim spravit nejake nove fotky kde to bude lepsie vidiet .Kludne chod do tych 450tiek to aj tak moc velky rozdiel medzi 400-450 neni podla mna to moc ani vidiet nebude takze kludne chod do tych 450 nejake mega kozy mat nebudes no zaciatku sa ti tak zdat budu ked budu spuchnute na zaciatku mesiac po som mala kosik D a teraz C.

lilabmw

nadranka

to ti robili komplet nosik?Myslis ze mäkka cast by bola tak polku?Nemas cislo na Dr. Cervena?A kde vsade operuje?POcula som ze v Pezinku uz nie co je skoda nakolko to mam najblizsie

angie77

Barbinka84

máš ich už krásne, myslím že sa Ti to aj super hojí..ako sa cítiš ty? všetko v poriadku? si spokojná?

misaela

tomasova

to ti zavidim, že si si tak ista :)
a ake mas miery vysku vahu. ja mam 165/53, preto mam trochen obavy, že budu privelke. mne by tusim stacili 400

kvet11

tomasova, ewel, cleopatra

dnes super stretko zo super babami už sa teším na daľšie na tom nám už ty tomasova budeš ukazovať tvoje prsia :))

perfetkne sme si pokecali som rada že sme sa stretli :)

tomasova

misaela
ja mam navrhnute 400-450ml,gulate,mentor a som uz rozhodnuta povedat dokimu nech mi da hned tych 450....
ewel,kvetinta,cleus
dakujem za stretnutie,som rada ze som sa s vami stretla a dufam ze na dalsom stretku uz budem krasna ako vy..........

misaela

uff, tak ja som presla komplet celu galerku a nasla som len jedinu holku, ktora ma 450 vp okruhle z aciek.
baby - cakatelky, je tu nejaka co bude mat taku velkost okruhle??