Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

iwon

Nechce niekto vymenit termin u dr.cervena???ja mam 23.januar a potrebujem ist 27.januar alebo niektory pondelok vo februari.dakujem za odpoved

Rozalka

Angie77
usg prsníkov potrebuješ... aspoň ja som objednaná aj na to. Nepísal mi ale myslím ja som mu spomínala že som objednaná kvoli tomu že som to riešila pre KE a neskôr som sa rozhodla ist ku Ocenásovi... mne toľko napísal, čo som ti poslala...

Zuleko
máš ich bruálne pekné... niet slov... si z KE???

daniellita

mravcadlo1
Vieš že ani nemám čas na to nejako myslieť? Stále som chorá, liečim sa a som z toho na nervy, lebo čas sa mi kráti. Ale zatiaľ to nejak neprežívam. Viac rozmýšľam nad tým, čo bude potom.

barbinka84

angie
no ja by som chcela,ze by sa jazvy hojili rychlejsie,,ale,ze to take ma byt :) zatial....
ja som s tvarom spokojna,,,vacsie mohli byt o trosku,,,ale kazdy hovori,ze su akurat,,to len nam sa mali :)

sue33

Olivka,
ja som mala termin az na jun ale na konzultácii som povedala sestricke ze mozem hned ako sa uvolni. Ani sa mi nesnívalo, ze mi zavolaju tak skoro,dufam ze stihnem predoperacne kedze su buduci tyzden sviatky a dalsí týzden v sobotu uz idem. Ale presunuli ma z BB do Zvolena.

olivka21

Sue33 a anett

Ako sa vam porilo ziskat skorsi termin? Volali ste si obcas sestricke,alebo ste len mali poziadavku a ona sa vam ozvala? Diky,pa

nadranka

lilabmw

Áno, robil mi na komplet. V PK už nie, ale viem že okrem BB aj vo ZV. Určite by si to nemala drahšie ako ja, keĎ chceš len mäkkú časť, však on Ti povie na konzultácii, čo Ti treba. Mne povedal keď som bola. Tu je čislo na sestričku, zavolaj si tam: 0948099133

tomasova

a ista som si neni stale,aj ja mam kazdy den pochybnosti,stale to v sebe zvazujem ale vzdy nakoniec uistim samu seba ze 450 je akurat...bolo by dobre sa takto stretnut s niekym co ma taku velkost pretoze fotky v galerke aj dost skresluju...tam vyzeraju vecsie...a co tu skoro kazda druha baba potvrdila ze teraz by brala vecsie nez ma....