Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

suzy

ahoj Livaa,ty mas ten rez pod prsami,jak som citala,aj mne tak odporucili,ze tak to vedia presnejsie urobit,maju k tomu lepsi pristup a lepsie tak vidia kam a jak.Ze rez pod pazuchou je tak trochu naslepo urobeny,za nemusi vyjst podla predstav.Co si o tom mysliš?lebo ja som chcela rez v podpazusi aby ten rez nebolo nevidno,mam sa este rozhodnut...

livaa

SUZY
Ahoj,neboj zbehne ti to rychlo a ani sa nenazdas a uz budes po:-) Nooo to je dost tych 380ml,ale ked chces vacsie a mas teraz dost koze,tak ano,ved vedia co robia....Inak ja som to tiez skusala ś mukou ale to nie je taky efekt ako implantat,neulezalo sa mi to tak pekne....ale ide aspon o predstavu velkosti....

suzy

anastázia
Neviem presne,myslim 3-4ky,dosť velke,ale take mi odporucil kvoli tomu lebo teraz mam prsia trochu ovisnute(mam jedno dieťa) a preto okruhle aby sa to vyplnilo hlavne v hornej casti prs.Mozeš si to skusit aj doma:do sackov das po 380ml ryže alebo kolko chceš a das si to do podpresky.Ze vraj najlepsi spôsom ako si to skusit.. podla doktora a tak zistiš aj aku + vahu budes na sebe mať.

suzy

ahojte,ja som bola na tej konzultacii vcera v Chirmede,hovorila som s Dr.Magdom,Kačmar akurat operoval,ale bude mi to robiť on aj s Magdom.Temin mam 10.maja,skôr sa nedalo maju to tam plne.Budem mat 38Oml pod sval,okruhle.

joža

Ahoj India.Ešte som nebola v Chirmede.Stále neviem čo mám robiť.Ani na konzultáciu som sa neobjednala.Cena záleží od implantátov.Ja mám Eurosilicone vysoký okrúhly profil,280ml.Ty kedy chceš ísť?