Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

eleni

tak nechapem preco a ako mi to odoslalo tu istu spravu 10 min po sebe.. co uz :)

baretka, ja uz som v ruzinove zvyknuta na cokolvek, ale moja skusenost s doktormi tam, bola vzdy len a len vynikajuca. tak dufam ze to tak bude aj teraz..

eleni

ahojte baby,
no tak nakoniec predsa len nejdem ku gubovi. zvitazila nemocnica ruzinov a dr. minarovjech. a idem uz 7.5.

tina - mas mail na azetku :)

baretka28

tinake.ja mam 280ml anatomicke pod sval s nizkym profilom.ja som videla fotky a okruhle sa my zdali ako lopty.kazdy ma iny vkus,

tinake

Baretka
Prosim Ta, ake mas ty impl.? kolko ml a aky profil? Dik
Inak ja si to celkom s tym stlacenim svalu na anatom. nemyslim, stale som na fotkych videla ktore su okruhle a ktore anatomy:)

eleni

ahojte baby,
no tak nakoniec predsa len nejdem ku gubovi. zvitazila nemocnica ruzinov a dr. minarovjech. a idem uz 7.5.

tina - mas mail na azetku :)

tinake

Ahojte babenky! V chirmede robia aj ine ako okruhle, mne budu robit anatomy pod sval o tyzden. inak velmi prijemni ludia a vsetci. Uz sa tesim!