Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifka

hehe. No to by sa vas priatel povracal, alebo by skolaboval pri pohlade na vase rozrezane prsia. ale fakt je velmi tazko zistit, co vlozia dovnutra. nebude potom lepsie ist na plastiku v lokalnej anestezii, aby som videla, aky material mi tam pchaju?

fifka

Mely,
ja som si znacku zatial nevybrala, ale uvazujem nad Mentorom. Ak by som sa rozhodla pre najdrahsie anatomicke implantaty, vysli by ma na 50.000. zatial neviem, kolko by ma to celkove stalo , ale priblizne 92.000. Je mozne vselico, ale predpokladam, ze ULK a konkretne Guba by si nedovolili podvadzat vlozenim lacnejsej nahrady namiesto najdrahsieho implantatu. No, clovek nikdy neviem, nik nezaruci, ze sa podfuky neurobia. A ja to nebudem mat ako zistit, nie som odbornik na implantaty a okrem toho moze k zamene dojst aj po narkoze. treba len dufat, ze nam naozaj vlozia tie, ktore si vyberieme.

kuki

mely, ja dostanem 325cc, aj mne jednoznacne navrhol anatomy pod sval. a inac v com boli rozdielni co ti navrhli?
a myslite, ze najlacnejsie anatomy (tie za 35tis) budi menej kvalitne ako najdrahsie z okruhlych? alebo budu tak kvalitne ako najlacnejsie okruhle?premyslam nad tym, ale nezda sa mi ze by tie za 35tis nemali byt kvalitne.

fifka

Suzy, konecne tu niekto pise aj o nepodarenom zakroku. Lebo to tu na fore vyzera, ze vsetky zakroky sa vzdy vydaria podla predstav a nikdy nie su komplikacie. Tiez som uvazovala, ako hruba jazva by mi zostala, keby som si dala implantaty vybrat. A ty mas ako hrubu jazvu teraz? aspon priblizne. Mas keloidnu - teda vystupujucu nad povrch, alebo plochu ale siroku? Ale vsetkym babam urcite nezostane velmi viditelna jazva, zavisi to od starostlivosti a od sklonu pokozky k tvorbe keloidov. Ci nie? A ty, suzy, mas implantaty pod svalom, ze? Ked ich mas stlacene, ide jednoznacne o chybne vlozenie pod sval.

mely

Fifka,
no bola som tam, celkom fain,len sa dost ponahlal a je taky razny. Gulate mi uplne zamietol,lebo mam malo koze a podkozneho tuku,tak mam teda anatom. a znacku sa neviem rozhodnut..A hlavne ked si vyberiem tu najdrahsiu znacku tak aj tak neviem skontrolovat co mi tam v skutocnosti daju...ako si to mozem overit?Ty si si vybrala aku znacku a kolko ta to vyjde?

mely

Eleni,
a preco si sa rohodla pre minarovjecha? Ja som tam dnes bola, no bolo tam vela ludi, ma len od 12h do 13h ordinacne hodiny a len v utorok:( Tak som to vzdala a odisla som. Bola som aj u Fabryho aj u Gubu a neviem sa rozhodnut, lebo kazdy mi odporucil ine.silikony...Chcela som si vypocut este Minaroviecha..Da sa s nim dohodnut aj na presnom termine alebo len cakat a cakat.

mely

Kuki,
ja asi tiez pojdem ku Gubovi,navrhol mi anatomicke 250ml,pod sval a rez pod prsami. Najlacnejsie su Eurosilicon cca 35000, potom su Mcghan a Mentor cca 50000. Tebe ukazoval nejake fotky a kolko ml budes mat?

kuki

suzy, ja idem k primarovi gubovi, rez bude pod prsiami a dostanem anatomicke pod sval. ja si tiez celkom nemyslim ze pod svalom je jedno ci anat., alebo okruhle. moj anatomicky bude mat dva rozne priemery.