Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

baretka28

suzy.neboj nechcem ta odradit ja som nasla tuto stranku az teraz po operacii.dobre si rozmysli co chces viackrat im to povedz aku mas predstavu lebo mne ukazali na pocitaci velkosti a tam sa my to zdalo velmi velke tak som si vybrala mensie a teraz lutujem lebo ocny klam skresluje.

livaa

To zalezi aj ake mas prsia predtym....pretoze ked mas okruhle pod svalom tak nieje ziadny rozdiel medzi okruhlymi a anatomickymi,lebo ti ich stlaci sval a vyzeraju rovnako....len zaplatis viacej penazi za anatomicke....ja mam okruhle a vobec nemam vrsok okruhly,ziadne zemle....vyzeraju pekne.....

livaa

SUZY
Ano ja mam rez pod prsami.nieje to velký rez,este mam jazvy prelepene a mam si ich este preliepat....

Suzy
A ako ich mas stlacene??? Ty mas ten hrudny kos samo o sebe ti ide do vnutra,ze???

suzy

nesla som lebo som nechcela to vsetko prezivat este raz.rez mam pod prsnikom a mam dost hrubu jazvu a keby som isla este raz tak by bola este hrubsia.ty ked ides neriad sa ryzou lebo to tak vôbec neni.

suzy

chir med.obidva prsniky mam stlacene v hrudnom kosi a z vonkajsich stran mam ploche.uznali si chybu ale na opravu uz som nesla