Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

eleni

livaa
dakujem, si zlata! dufam ze mi to vsetko rychlo zbehne.. a pre mna je veru velka nevyhoda to, ze ja som tam nikdy nebola a budem az tesne pred zakrokom.asi preto ta neistota..

livaa

ELENI
Aj mne chodili vselijake myslienky po rozume,tiez prvy krat som okusila narkozu,tiez som sa bala....ale vzdy ked som bola v Chirmed to zo mna opadlo,mala som v nich doveru....a jak som si lahala na operacny stol tak anesteziologovia este srandovali som mnou az kym som nezaspala....no a mne bolo aj zle z narkozy,ale to sa stava...nemysli na zle a komplikacie,ale ze aka budes kocka po a vsetko ze bude dobre:-))

veny5

Ahojky, ja som bola asi pred cca. troma rokmi v BB u Dr. Pikulu. Bolo to v pohode a bez komplikacii. Takze fajn. No, akurat som si dala ten najmensi objem a chcela by som asi tak za 1-2 roky ist este raz a o cislo vacsie. Nemate niekto taku skusenost? Ze ako je to pri vymene silikonov. Vopred diky.

xypsilonka

pre filagu

nic sa neboj moja cicinka bola taka ista hanbila sa ale vsetko dopadlo dobre len to bolo vzhladom na pocet prsicok trochu drahsie az kym som teda nezistila ze mam kocurika a ten silikon mu napchali do vajiciek takze teraz vyzera asi ako tvoja ex po pouziti sava s tucnymi prstami

filaga

Myslite, ze keby som nasetril, ze by som mohol ist na konzulataciu k plast. chirurgovi ohladne mojej macicky? Ale ona ma 6 alebo 8 prsicok, musim jej to este spocitat, ale on sa neda, je taka hanbliva, mozno casom sa necha, uvidime. co myslite?

eleni

kocky co ste boli u gubu, ako ste s nim spokojne? a chcem sa spytat ako to prebieha pred zakrokom, kedy ste prisli na kliniku, v den zakroku,alebo skor? dakujem
no a mne uz vazne vyhrava a to mam este mesiac do zakroku! vcera som nemohla zaspat, lebo ma chytila panika, ze co ak nastanu komplikacie a ja tam necham dusu.. ze co predsa len nie je lepsie ist do ruzinova,je to nemocnica,maju ine vybavenie.. vedeli by rychlejsie reagovat.. tu by bol nutny prevoz a tak... no fakt mi sibe..
napadalo aj vam vobec nieco taketo?alebo som psycho? :) do kelu, ja sa najviac bojim tej narkozy..

lenka226

Suzy
Ja som mala tyzden pred menstruaciou v den operacie,ale najlepsie je ked si tesne po nej.Mne to bohuzial tak nevyslo,tak preto.