Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifka

A dve z nas si vsimli, ze v chirmede davaju tusim len okruhle implantaty...Ci sa mylime. ja dostanem anatomicke, tie vyzeraju prirodzenejsie. A vraj su o hodne drahsie, preto asi v chirmede su tak nizke ceny.

fifka

Mely
Aj ja som si vsimla, ze sa tu vela diskutuje o chirmede, no myslim, ze ked po konzultacke s gubom uz nikam inam nepojdes. Tak ako ja - rozhodla som sa tiez pre neho a verim, ze som sa rozhodla dobre. Vyjde ma to sice dost draho, ale... No, nechcem ta ovplyvnovat v rozhodnuti.

mely

..vela vas tu pise o chirmede, tak uz uvazujem ze by som isla aj tam,hoci som z BA a bude to neprakticke byvat na hoteli, ale plastika tam je tiez lacnejsia oproti BA...Zajtra idem este ku Gubovi,tak uvidim aky dojem spravi..

mely

Ahojte dievcata,
mate niektora skusenost s dr. Fabrym? Idem k nemu v maji a nemam takmer ziadne referencie:( prosim napiste ak nieco viete, som taka neista a hlavne sa obavam toho ze sa tam nezostava na noc.....Dakujem vam

india

Ahoj JOza,tak uz si bola v tom Ch1rmede?JA by som tam chcela ist tiez.Ako ti vysvetlili tu jednu bradavku vyssie? Ale asi si spokojna,ked by si isla znovu. Aky tvar mas? Jaby Pekny vecersom to chcela absolvovat v lokale.KOlko to tam asi vyjde,nevies?Pekny vecer

lula1

AJOJTE BABKY MA NIEKTO SKUSENOSTI S MARTINOM TO JE MESTO KUSOK OD ZILINY VRAJ TAM TIEZ ROBIA PRSIA DAJTE MI PROSIM VEDIET DAKUJEM VAM A VSETKY POZDRAVUJEM

eleni

tina - preposlala som ti to teda na tu druhu add. daj vediet ci ti to preslo, inak centrum strasne blblo aj mne, preto som si mail zmenila na yahoo. s tym nemam problem nikdy.