Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kuki

ja mam taku poloprazdnu Ackovu podprsenku :-), a mam ich trochu spadnute. povedala som mu ze by som chcela Bcka. a povedal, ze 325cc bude ok, len mne sa to zda uz dost :-). mam 175 cm, ale asi to bere k mojej stavbe tela. vyjadril sa, ze na relativne uzkom hrudniku, mam relativne siroke bazy prs. tak sa tam da asi toho dost natlacit :-)

mely

Kuki,
mala by som mat podla neho tak mensie dvojky,vacsie jedenapolky:) Mam 170cm ale som dost chuda 46kg,teraz nemam ziadne prsia. Ty by si mala mat kolkatky, a teraz mas..?

mely

no moj priatel by mozno aj isiel keby mohol:) uz sme spolu pozerali na internete priebeh celej operacie, tak vie o co ide:)

kuki

guba asi rad dava anatomicke. a tiez som si vsimla, ze nerad dava spod pazuchy.
mely a aj ste sa bavili s gubom ake velke by si potom mala mat? aka si vysoka?

mely

Kuki,
F.navrhol okruhle vlozene pod pazuchou, lebo nemam podprsnu ryhu a jazva by mi bola vidiet, max. 240cc, mozno len 220cc.
G. by mi okruhle ani nedal lebo mam malo koze a bol by mi vidiet horny okraj,vlozenie pod pazuchou neodporucal, lebo je to komplikovanejsie a jazva sa casom scvrkne a vytlaci silikon nahor a do vonkajsej strany..Co sa tyka rozdielu medzi znackami tak som mala pocit ze ide len o rozdiel v cene ani nie tak v kvalite.

Filaga

to radsej priatelovi je lepsie dat lokalku aby neodpadol ;) ja by som neodpadol, ja by som asistoval so skalpelom :)