Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leel

ahojte kocky... ja si myslim ak zena ma ovisnute prsia tak by si mala dat okruhle aby ten vrchny dekolt vyplnila a ak by po case trochu spadli tak vzdy budu vyzerat dobre.... ja tiez nad tym rozmyslam a ak si dam tak len okruhle pretoze mam spadnute prsia....

eleni

suzy poviem ti ze ja som v tehotenstve pribrala 30kg!! mala som 55, ked som sla rodit tak 85 a teraz mam 53.. no a prsia pred tehotenstvom som mala 75C, v tehu 80F (!) a teraz 75B.. ale to len vtedy ked si ich do tej podprdy zrolujem :)) no skratka hruza a des!!!
a povedal ze keby mi dal do tej mojej koze gulate, tak by to boli dve lopty, ze neexistuje aby som uvazovala nad gulatymi..

suzy

je sice pravda ze anatomicke vizeraju prirodzenejsie,ale zalezi na tom,jak vizeraju prsia povodne.Niekto potrebuje vyplnit v hornej casti prs,vtom pripade okruhle.A zalezi aj ci pod sval alebo zlazu,aj to robi odlisny efekt.Nie kazdej vizeraju okruhle impl. ako GULE,ani mne sa to nepaci.Na tych s vysokym profilom to vidiet viac...ja som chcela anatomicke,ale doktor mi odporucil okruhle,stredny profil...