Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

,,ivana,,

ahojte moze my niekto povedat aspon pribliznu cenu za operaciu....a nieco viac k tomu, lebo na netesom toho moc nenasla.....alebo aspon nejaku dobru stranku......dakujem papa

suzy

ahojte ja sa citim uz velmi dobre,prve 3dni boli najhorsie,teraz to uz ide pomalicky,predsa este 5tyzdnov v tej podprde!dnes idem na kontrolu,potom vam poslem fotecky,nenahnevam sa ak mi poslete aj vy svoje,od kuki uz mam :)

mely

Suzy, ak ti to nevadi, ja by som tiez velmi rada videla tvoju fotku. (mely15@azet.sk) Ani nevies ako sa tesim na obdobie, ked sa vam uz aj ja sa budem moct pochvalit novymi prsiami:) Dakujem

eleni

tak kocky som po kontrole, vsetko je ok, tak jak ma byt a som happy, lebo povedal ze su fakt pekne a ze sa uz tesi ked ich budeme fotit na zaver :)))