Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bibik

Ahojky Mely, ja mam tiez anatomy a 300ml a le ja som chcela anatomy lebo to vyzera omnoho prirodzenejsie. aj mne uz bolesti ustupuju. Ja idem zajtra rano na kontrolu, no to som zvedava. Nemozem sa dockat ake budu.Ja som mala teplotu v nedelu ale hned som si dala antibiotika a odvtedy mi je fajn. Som zvedava ako dopadnem. Hned Ti napisem ako to vyzera. ta podprda mi leze uz na nervy.

mely

Bibik,
na kontrole som bola vcera, prvy krat som sa videla,taky zvlastny pocit, ako keby som to nebola ja,lave mam viac opuchnute.Cakala som, ze ich budem mat hore trochu plnsie,to bude tymi anatomamy. Lekar mi neodporucal okruhle kvoli mojej velmi stihlej postave. Znovu mi ich prelepil, tak ich este stale nemozem poriadne obkukavat v zrkadle. Ty mas aky tvar a kolko cc? Inak bolest uz ustupuje, predvcerom aj vcera som mala teplotu, dnes uz mi je fain:) Teba este bolia?

bibik

mely, kedy ides na kontrolu? Ja vo stvrtok. moc sa tesim ked ich poprvy krat uvidim. Hned daj vediet co nove ako to vyzera.

zuzan

Ahojte prosim poslite mi nejake nazori na firmu co sidli v Presove :)Dr.Valdman. Neviem a nemam ziadne nazory na neho. Dik

sida

Tak to je super, si prikladom pre nas vsetky, ze ked sa musi....zvladne sa to, a my zeny vieme vela vydrzat. Drzim palce, nech si cim skôr O.K.

bibik

Ahojte dnes som 4 dni po operaciii a zvadla som cely den pracovat /samozrejme nie fyzicky/. Bolesti su stale ,ale postupne to ustupuje.Ale uz zacinam mat super pocit.

nice

obdivujem vas baby ktore ste sa na to daly ja sa chystam na to už dlhši čas a nemam odvahu,bijim sa toho, mohla by som vas poprosit o par fotiek od vas, nech sa možem lahšie rozhodnut
janulikova@zoznam.sk dakujem

livaa

treba ist na stranku www.omlazeni.cz do diskusie zvatseni prsou Praha a okoli 4. a tam kontaktovat Miska 19....mozte tam kecat o vsetkom co vas zaujima....

sida

Kocky, gratulujem Vam a tisko zavidim, ja uz leto nechcem prelezat, tak sa chystam v novembri, inak, prosim prosim, kde si viem pozriet fotky? a mysilite ze anatomy na plochu hrud su lepsie? dakujem Vam, co uz mate po...