Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

dievcata,
dakujem za dalsie informacie/nicol/ a za priebeh hojenia /mely/, este jedna vec, tie co ste PO , ta podprda je nositelna aj potom do prace? Nie je nejaka cudna alebo napadna?, ja mam totiz potom koncom septembra v praci take repre podujatie, nieco ako hosteska na prezentacii firmy a potrebujem byt OK.../uz sexi/

mely

Ahoj Bibik,
ja som bola v stredu, 1 noc som tam stravila, lekar mi odporucil aby som stale lezala aby sa to dobre zrastlo. U koho si bola na operacii a kolko cc si si davala? Ja som bola u Gubu a mam 275 cc. Ja lezim a odpocivam, aby sa mi vsetko dobre zahojilo. Frajer sa okolo na nabeha :) Beries nejake tabletky? Ja Wobenzyn a sem tam ibubrofen.

bibik

Ahoj Mely, si zlata, ze si zareagovala. Ty stale lezis? Mna operovali vo stvrtok a vecer ma aj pustili domov. Dnes som dokonca sadla do auta, ale nemala som dost sili dat spiatocku, tak som sa vratila domov. Aj ja Ti drzim palceky a verim ze budeme krasnucke.

mely

Ahoj Bibika,
som 4 dni po. ja som nemohla dychat ked som mala obvazy, na 2 den po operacii mi ich dali dolu a bolo to lepsie. teraz mam kompresnu podprsenku ktora je dost tesna. ale povolila som si ramienka je to fajn. Musis plytsie dychat, bolest bude mensia. Mna skor boli chrbat z lezania vo viacmenej v jednej polohe. Kazdym dnom je to stale lepsie, verim ze to bude tak aj u teba :) drzim palce

bibik

Ahojte baby, som prvy krat na toto pokece a som dva dni po operácii.Mam dost silne bolesti pri dychani, polohovani. Poradte kedy to bude lepsie?

nicol

Milá Ivica, keď sa rozhodneš ísť komukoľvek na konzultáciu ideš tam preto aby si povedala o všetkých svojich problémoch(zle hojace sa rany.../, čo ťa zaujíma prípadne z čoho máš strach. Budú k tebe otvorení a v prípade zákroku ich nič neprekvapí, ani teba, nesmieš nič zatajiť. Pýtaj sa, ono sa to povie ale otázky ťa napadnú až doma, keď sa ti to v hlave uloží.Preto je dobré mať na nich kontakt /dostaneš ho/. Musíš pôsobiť suverénne, žiadny strachopud veď si žena, ktorá niečo v živote dokázala a ešte dokázať chce. Už to je veľkým krokom-odvahou ísť na plastiku-estetiku-mať krajšie telo, na ktoré budeš v budúcnosti hrdá a pyšná. Predstav si, že sú dievčatá, ktoré si skrášlia telo tetovaním, veľa ľudí to odsudzuje /ja ho nemám nie je to môj štýl krásy/ ale voči gustu žiadny diškutát.Operoval ma MUDr. Jozef Hedera. Z môjho pohľadu je odborníkom a som spokojná. V cene je zarátané všetko anestéza, starosltlivosť v nemocnici, operačný zákrok, implantáty, ktoré si vyberieš sama /ja mám anatomické/ na výber ti dajú od dvoch výrobcov, kontrolné vyšetrenia, kompresívna podprsenka,... . Doporučujem ísť na konzultáciu aspoň ku trom vybraným klinikám, aby si si vybrala tú ktorej dôveruješ, prípadne ktorá na teba zapôsobila dôveryhodnejšie. Nedaj na rady kamarátky, ako to dievčatá vo večšine prípadov robia. Samozrejme, že je to tiež na zváženie. Uvedom si, že každý človek je iný preto aj v prípade neúspechu, ktorý nikomu neprajem v žiadnom prípade, netreba to brať tak, že sú babrákmi. To nie je dobré. Prsia mám pevné, pekné nie veľmi veľké-nechcela som pôsobíť ako ..., sú také aké k mojej postave a výške pristanú.Bolesti ustupujú, dvíhanie rúk je síce obmedzené /nejmä pri vešaní prádla to sa sama na sebe smejem, ukladaní riadu do horných poličiek.../ ale inak je to v poriadku. V pondelok idem do práce celkom sa teším. V rozhodovaní ti držím palce a želám správnu voľbu. Nicol

mely

Ahoj Ivica, na zakroku som bola v stredu a domv som isla vo stvrtok dobeda. Cesta bola krušná, aj ked frajer isiel max. 40km/h citila som kazdy hrbolcek. nemozem poriadne spavat, hrozne ma boli chrbat z jednej polohy. Chudak frajer, stale ma musi polohovat, aj 2 krat cez noc. bolesti mam stale ale uz to nie je take hrozne ako prvy den. coskoro verim ze budem pisat pozitivnejsie :) toto su moje prve dojmy

ivica

Mely,
moc gratulujem a ticho zavidim.Domov si isla na druhy den po zakroku?Aka bola cesta,dalo sa? Pis vsetky zmeny a zlepsenia.Leto mas pred sebou, zvladla si to. Super.

mely

Ahojt,tak uz mam po tom!:)V sred,stvrtok som mala velke bolesti, aj dnes ma to este boli, ale uz je to lepsie.Este neviem vstat sama z postele,mam pocit ze sa mi odtrhne silikon a velmi to boli.Aj vas bolel tak strasne chrbat?Najlepsie sa mi sedi,vtedy nemusim prekonavat ten bolestivy prechod z lahu do sedu.Cez kopresnu podrdu zatial neviem posudit aky maju tvar,mam ich este oblepene. A ta podprda strasne tlaci.Inak som spokojna so starostlivostou na ulk,ochotne sestricky..

ivica

Nicol,
napis mi este prosim ta,u koho si bola na konzultacii v tej interklinik,ci ti tam dali aj kompresku alebo si si ju musela zohnat a ako sa ti hoja jazvy??.Mne sa zle hoja jazvy tvoria sa mi keloidy a koli tomu mam aj najväčšie obavy z celeho zakroku.Mam zvislu jazvu po zlcniku a teraz este tieto dve, aby som nevyzerala ako "vypitvana" Si teraz z odstupom casu stale spokojna? Ď.