Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bibik

Ahoj Moncika,ak si bola na konzultácii a mas vybrateho lekara tak sa to da stihnut. Potrebujes si dat spravit krvne testy a interne vystrenie dobre je dat si spravit aj sono prsnikov na neskorsie porovnanie. Nesmies mat pocas zakroku menstruaciu. A co sa tyka bolesti , boli to nebudem ta klamat, ale ver ze sa to da vydrzat.Mna operovali vo stvrtok a bolesti mam stale. Pa

moncika

Ahojte baby.Nevedeli by mi niekto poradit kolko tento zakrok trva?ja som dufala ze to bude najviac do tyzdna,myslim aj s kontrolami a so vsetkymm bo zijem v zahranici a dovolenku dostanem len na tyzden.A je to velmi bolestive? Budem vdacna ak mi niekto z vas poradi.

bibik

Mely, ako ti je? Ja mam stale dost silne bolesti a som na ibobrufene. Moj priatel je na tom asi ako tvoj. Stale ma dviha a pomaha mi, som totalne nemozna. Ja mam 300ml, ale ja nie som ziadna vychrtlina tak to je akurát.

ivica

ivka24,
cítiš prosím ťa tri týždne PO nejake bolesti? Môžeš pracovať a normálne fungovať? Dúfam, že prejavy ktoré spomínaš sa upravia a ty budeš spokojná na 100%. Ja ti žiaľ ešte neviem poradiť, som PRED.

ivka24

caute baby, ktore ste po prosim napiste mi ako dlho kym mi uplne zmaknu a odpuchnu prsia, ja som 3 tyzdne po a stale ich mam tvrde z jednej strany, vnutornej, a dufam ze ked zmaknu tak trosku aj klesnu a naberu prirodzenejsi tvar, nechcem aby mi vystavali z hrude, inak mam anatomy, vyzeraju super, len ja chcem aby vyzerali co najviac prirodzene take viac padnute prsniky nie aby stali na mieste ako skaly aj bez podprdy, to som zdoraznovala aj doktorovi tak dufam ze to pochopil spravne a ze este sa ten tvar sformuje po uplnom zahojeni, dik za infosky, drzte sa vsetky :)

bibik

Caute, mna operovali v Piešťanoch na klinike Medicentrum, ktoru vlastni moj kamarát, preto ma uz vecer pustili.A operoval ma MUDr. Siska z Ba. Dnes mi je dosť na figu, mam zvysenu teplotu, ale bude to O.K. nasadim antibiotika a bude fajn, len tie problemy so spanim to je naozaj katastrofa.

mely

Ivica,tie podprsenky si mozes pozriet na www.lipoelastic.com, ja mam PI standard telovej farby, nic moc, na velke vystrihy mozem na tyzdnov zabudnut. So mnou bola na operacii este jedna baba a ona si priniesla svoju kompresnu podprsenku ciernej farby, ta je krajsia ale menej napadna pod bledym oblecenim.