Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livaa

ja som nebrala ziadne tabletky od bolesti,dalo sa to zvladnut. Najhorsie bol ten neprijemny tlak na hrudi,pri sede z lahu,alebo inych pohyboch a aj dychanie....ale kazdym dnom sa to zlepsovalo....a urcite som nelezala cely den,lebo o to horsie som sa citila potom....som sa prechadzala,sedela a trosku polezala a zase.....u kazdej je to individualne,ale zvladnut sa to da....

bibik

Ale poviem vam ze uz teraz mam z toho super pocit. Aj ked v kompresnej podprde ale obzeram sa v zrkadle jak trafena.

bibik

Beriem Zinnat ale kvoli prevencii aby nevznikol zapal, lebo som mala zvysenu teplotu. A prska som si tiez este nevidela az vo stvrtok na kontrole moc sa tesim

mely

Ivica,nechcem ta odstrasit,opisujem len realne pocity a nechcem prikraslovat realitu.Prsia som si este nevidela,ked mi daju dole obväzy,dufam, ze budem spokojna a budem pisat same chvaly:)))

mely

Bibik,
fiha, uz zajtra do prace?tak to by som si nevedela predstavit,chodim ako voskova figurina..Iba ak by som pracovala doma za PC.:)
Ake anitbiotika beries? Ja beriem na hojenie Wobenzym..

bibik

Mely,ja mam ten isty pocit mam neprijemnejsie bolesti ako pred tym. Pred chvilou mi lekar doniesol antibiotika. ja musim uz zajtra bohuzial pracovat no neviem si to predstavit.

mely

Monicka, doba hojenia je individualna, niekto je ok za tyzden,ja som 5 dni po a dost to este boli, poznam babu, ktoru to rok po operacii bolelo a dala si ich vybrat.

mely

Bibik,dnes ma to boli viac ako vcera,citim taku inu bolest ako v predchadzajuce dni,teraz ma to viac pali.Je to urcite aj tym, ze doteraz som brala kazdych 8h ibuprofen400,celkom dobre mi tlmil bolest. Dnes som si dala 1 rano o 8.00 a potom uz nic, lebo som chcela zistit ci to vydrzim bez tabletky,no pred chvilou som si dala dalsiu tabl. lebo uz to dost bolelo. Ja som bola v stredu, dufam ze do buduceho pondelka budem ok a v pohode sa vratim do prace.Teraz chodim zhrbena a ubolena..