Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Ahoj Pegy,
ake su pocity??? Uz sa nam to blizi:o))Nervozita stupa....strasne volaco!!!Ani pred porodom som nebola taka nervozna:o))

modroocka 55

Ahoj mici .
Ale ja budem mat anatomicke tak preto je to 60 000 .Ty si spokojna ?Ked uz si po?A co Ti zle urobil Cerven?Kamoska vravela o zname j ktora bola u neho reklamovat nos neurobil ho dobre ale prsia vraj robi velmi dobre

mici

modroocka55

A este ja neviem ta cena,ja to nechapem,teraz som bola u Cervenovho kolegu na zvacseni a platila som 49000.Tak ja neviem ci cerven je drahsi-ja to nechapem,ved tie ceny by mali byt rovnake.Ak nemas anatomy tak platis nejako vela.

mici

modroocka55

Ahoj neboj Cerven je dobry aj kamoska bola u neho je spokojna a aj ja bola u neho ale na uprave-ja som nie velmi spokojna ale silikony robi dobre-neboj,je dobry odbornik.

mici

Ivica

Dakujem ti krasne.Uz je po.Dal mi to ale pod pazuchy,tak sa bojim,ze budem mat gule.Cez den je to celkom ok ale baby v noci pripravte sa to je uz tazke.Zrazu sa zobudite a musite zmenit polohu,lebo uz viac tak lezat nevydrzite od bolesti ale najhorsie je,ze sami sa nevladzete ani pohnut.To je natom asi najhorsie,inak sa da.

livaa

sofii
Ja som isla na zakrok az o mesiac a pol ale len kvoli tomu ze skor som nemohla. Myslim ze nebudes dlho cakat,ale musis byt po menstruacii,tak to musis nejako sklbit,ale to sa dohodnes so sestrickou,ona sa pozrie ako maju naplanovane zakroky. Stalo ma to 64.000 sk,ale to zavisi aj od druhu implantatu.....Ja som tam tiez sla na zaklade odporucania a je nas dost :-) A sme stale v kontakte....drzim palce

silvia a

Ahoj Pegy,
budu ma operovat v nitre PJNCH(prva jednodnova chirurgia v Nitre)primar Mladek.Urcite sa ozvem hned ako to bude mozne:o))Nervozita uz pomaly stupa.....fuha a to je este len sobota!!

pegy

Ahoj Sonia.Bude to 71500SK ale cena zalezi od velkosti silikonov.Ak si stihlejsia tak pocitaj menej. Ja budem mat 500ccs a v tej cene su myslim az od 400ccs.