Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia t

prosim vas bola niektora z vas na augmentacii u mudr Mladka v Nitre alebo u mudr Trsku..rozhodujem sa medzi nimi ale zial na nete som o mudr Mladkovi nic nenasla..no viac by mi vyhovoval kvoli tomu,ze je z Nitry..ak mozete napiste mi na e mail 01silvika1@post.sk alebo aj sem vopred dakujem

petra2

Ahojcek LIVAA,
idem v januari na operaciu s gulatymi, implantatmi, stale mam obavy aby nevyzerali ako balony. Neposlala by si mi na mail Mbk69@azet.sk tvoje fotky? Aku si nosila velkost podprsenky, ake velke mas implantaty, a aku mas vysku? Dik dik strasne moc, pa Petra

Livaa

010203
Presne toho som sa bala aj ja,aby nevyzerali neprirodzene ako dve gule. A doktor mi navrhol okruhle,som po 2r kojeni. A vyzeraju uplne pekne,ziadne gule. Ja som po uz 9 mesiacov. A som spokojnaaaaa . napis tvoj email.