Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

montrela

ZAZA ja som z Kosic, v Chirmede.
Karla, dakujem aj tebe za pochvalu, neuveritelne ma to tesi, tolko som sa bala a nakoniec som spokojna, aspon zatial no ;) Mne nezalezalo nejak extra na prirodenosti, som chcela hlavne pekny vystrih a proste vacsie prsia.
Karla, ved pockaj ake budes mat ty prsia vypeckovane ;) kedy mas termin??

fifka

karla,
1 fotku pred mam, ak ju chces vidiet, poslem ti na tvoj mail(nechcem ju hodit na rajce). predpokladam, ze aj tvoje prsia budu okruhle, no ja som bola hore plocha, ty ich mas hore dost plne. A mas ich vysoko polozene, takze budes mat po plastike aj pekny plny dekolt, ak si das tricko hoci s mensim vystrihom (ja musim mat vystrihy hlboke, ak ma moj dekolt vyniknut).A kolko ml ti vlastne budu davat ?(sice si uz pisala, ale nespominam si a hladat v tej zaplave prispevkov sa mi nechce)

Livaa

no uz som tu,beham s malou je chora,na nervy,minuly tyzden nachladena a teraz angina ju chyta :( chuda moje male....

inka69 a montrela mate fotky hodene:-)

idem,pa

inka69

posli ich na LIVAA, ona je nasa sikujka, ktora sa stara o stranku:) ked jej ich posles ona ti da pristup a heslo:) ja mam L275 a P300 kvoli tej asymetrii. akurat som poslala tiez fotku po 14 dnoch na doplnenie:)

zana

Rano tam volam,aj ja chcem anatomy,ake cislo si si dala spravit?A je mozne pozriet si vasu galeriu?Ak ano,ako?Ja mam zatial sama odfotene fotky pred,niekde som tu citala,ze ich mam niekomu poslat...

inka69

ahoj ZANA,
ja som mala tiez slabe jednotkya k tomu asymetriu:(( na prvej konzultacii mi odporucili okruhle pod zlazu, nsedel mi nazor lekara, mala som pocit, ze mi to tu asymetriu este zvyrazni. teraz mam voperovane anatomy pod sval a dost mi to pomohlo.ja som spokojna, ale kazda si musime vybrat sama. ked som odchadzala z posonia, vedela som ze som rozhodnuta:))

karla

Montrela inac, si pekne opalena. Casto som chodila do solarka a teraz nan musim asi zabudnut. Strasne zavidim ludom, ktorym sa nerobia od slnka znamienka. Kedysi som mala len par, ale za poslednych 10 rokov je to hroza..

karla

Ahojte zienky, Montrela mas ich fakt super krasne! Myslim, ze zvrchu Ti malinko odpochnu a ked sa usadia, budu vyzerat este viac prirodzenejsie a sexi. Malo kto pozna, ze mas implose. Ale to nam je jedno, ze? Vidim, ze Tebe sa pacia Fifkine, take okruhle. Myslim, ze keby si bola od prirody plochejsia, tiez by si mala taky okruhly tvar.
A ty Fifka, nezufaj, kolke tuzia po takych, ako mas ty. Mozno si malinko sklamana, ale iste nebud nestastna, si predstav, zeby si nemohla vobec podstupit operaciu..Nemas fotku pred? Ja dufam, ze ich budem mat priblizne take velke ako ty. Uz sa neviem dockat..