Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

montrela

no tak ja som 174cm, ale o dost tazsia, mam 59kg teraz aktualne, myslim, ze 300ml pre teba je priamo umerne mojim 410ml.Ja si myslim osobne, ze budes spokojna.

karla

172, myslim, merala som sa naposledy asi pred 11 rokmi. To uz by som nemala rast, ze? :-)) Vahu som uz spominala, 52 ale to su skor tazke kosti, som dost stihla.

karla

Montrela,
jasne, ze znamienka sa robia aj zo solarka, aj zo slnka. Je neskutocne, ako mi pri opalovani pribudaju. Termin mam 3.3. a bodaj by si mala pravdu, ze ich budem mat vypeckovane. Nechcem byt ako Fifka, sklamana z velkosti...

montrela

Livaa no vidis to a mna ten isty chirurg poriadne postrasil.Tak aspon mam dovod prestat.
Aj ja sa pridavam ku prajucej Inke69, nech sa mala skoro uzdravi ;)

karla

Fifka,
chces povedat, ze ty ich mas nizko?! Podla mna ich mame skoro na rovnakej urovni. Tiez sa mi paci, kde mas bradavky. Mas naozaj podobne prsia ako Cifrova, ta ma vraj 300. Posli mi prosim foto na mail. Chcem sa nadejat, ze ich budem mat take velke ako ty. A trosku sa mylis, ja ich hore moc nemam plne. Pofotim sa este zboku. Mam taky tvar kvapky, preto som chcela anatomy, ale doktor ma presvedcil, ze to je zbytocne. Okruhle pod mojimi poklesnu. Potrebujem vyplnit aj vrch a ked som implos drzala v ruke vo vertikalnej polohe, fakt mal tvar skoro kvapky. Mam mat 300.

montrela

A este s tym opalenim, ja nechodim vobec do solarka, no chodila som, ale to je uz davno, este v oktobri. A zo solarka sa robia znamienka???
Pocujte baby, ako je to s fajcenim a jazvami po operacii??Mna doktor dost vystrihal, ze ak budem fajcit, budu sa mi skaredo hojit. Od pondelka nefajcim,tak ma vystrasil. Vravel, ze je neporovnatelne, ked chodia pacientky fajciarky po operacii na kontroly.Ze nefajciarkam, sa hoja ovela lepsie a rychlejsie bezproblemovo. A ze v Amerike je plno klinik, kde fajciarky ani neoperuju. Vy fajcite baby???Vela?