Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inka69

malinkej drzim prsteky, nech jej ten karneval vyjde!!! tebe dakujem za podporu, pomohla si mi pred operaciou a aj teraz.:))idem si dnes lahnut skor, mam pocit, ze cim menej robim, tym viac som unavena:))
pa

Livaa

inka69
dala nam skatulku s 30tabl. tak neviem,v pondelok ideme na kontrolu tak uvidim ako sa bude citit a do povie dr.
citlivost by mala prejst,mne vadila na bradavky aj ta podprda,ale preslo to....a aj jedno prso sa mi dlhsie hojilo,pichalo ma,tlacil mi sval na nerv,trvalo to asi 2mesiace,mozno aj viac,ale potom to preslo....dr. vravel ze je aj tak skoro na uzavery,az ked prejdu 6 mesiacov a nebolo by to ok,tak potom by sa to riesilo.....neboj,ziadne komplikacie nebudu,v lete si ich poriadne uzijes.)

inka69

antibiotika ma do stredy? myslis, ze keby bola ok, by tam nemohla na hodinku ist nech ma radost? ja si pamatam, ked moja dcerka chodila do skolky, tiez prislo na karneval dievcatko co doberalo lieky , ale uz bolo ok...
...dakujem za opytanie, si zlata. uz ma nic neboli,su este opuchnute, obcas ma v niektorom pichne, mam velmi citlive bradavky, niektore miesta su na dotyk citlivejsie, ale to nie je bolest taka ta ozajstna, vies ako to myslim, ked rozopnem podprdu ked sa idem umyt, mam pocit, ze ich stratim a to ich nemam velikanske..:))co ma mata v myslienkach, ale snazim sa ich zahnat, aby nevyskocila nejaka komplikacia...po akej dobe sa uplne "ukludnia"?

Livaa

inka69
ma 6 rokov :-) v utorok mali mat v skolke karneval,tak je z toho velmi nestatstna ze tam nebude....
no co ako cecky?

Livaa

baby dik,uz zaspala,hori,ale antibiotika zaberu a bude lepsie :-) len neviem uniest ked moje dieta trpi:(

montrela mas aj dalsiu fotecku hodenu,no mas ich poriadne,ja som si az teraz vsimla ze mas 410ml :DDD

inka69

ahojte kocky,
ja som nepocula nic o tom, ze by sa fajciarkam horsie hojili jazvy. inak ja berie od operacie wobenzyn, poradili mi to viaceri, aj kamoskin muz je sportovec. berie sa to po operaciach, sportovci to beru na rychle zotavenie...ake mam jazvy neviem, mam len od pondelka vybrate stehy, dufam, ze budu ok...inak tie co mate pristup na rajcu a videli ste moje fotky tie hnede fliacky sa mi urobili ked som chodila do solarka...:(( ale je to individualne...inak MONTRELA mas ich pekne aj ked moja velkost je skor ta pred zakrokom:)) ale patris tiez medzi moje favoritky:))

fifka

Karla, ked porovnam moju a tvoju fotku pred, zda sa mi, ze som mala nizsie polozene. A ked ste tu spominali podobnost mojich s Cifrovej, tak mi to nedalo a som si este raz kukla na nete fotky jej prs a porovnala ich s mojimi v zrkadle. Tak musim uznat, ze podobnost tu je, akurat ze jej sa mi zdaju o nieco vacsie. A tebe, Karla, ked si taka tenucka (ja mam 76 pod prsiami), by 300 ml malo urobit velkostne akuratne prska. Aj mne zo slnka pribudaju znamienka :(

karla

Cim rychlejsie sa mi to blizi, tym viac sa stotoznujem s tymi 300. A ked mam aj nejake svoje, asi to bude stacit. Mam fakt uzky chrbat, pod prsiami 69-70. Zboku som uplne tenka. :)