Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

Mimi na,dr. mi upravoval jedno prso a zmenšoval aj dvorce.S hojenim som velmi spokojna,nieje s tym žiadny problem...

daluxe

Karla...
Ahoj Karla...Ja idem ku Cervenovi na operacii v juni, mas nejake obrazky, lebo nemam ani sajnu aki to bude vyzerat?dakujem velmi pekne

mimi na

Zuzika 6
neviem ci sem niekedy nakuknes, chcela som sa ta opytat ako si spokojna s hojenim jaziev v okoli bradavky ? vsimla som si na fotkach ze ti doktor vkladal implantaty cez dvorce. Musel ti robit nejaku upravu prs alebo, dvorcov ?

ladybug

v 22. mesiacoch sme to mali my už celkom fajn. istotne sme sa mojkali a tak, ale malá už ani moc nechcela sedieť v káričke a bola strašne samostatná. teraz keď má 4 tak zas stále vymýšľa, aby som jej so všetkým pomáhala...

ladybug

som sa pýtala preto, lebo niekto spomínal, že po op pod sval je horšie zotavovanie. ja budem mať pod svalom, keďže prsia nemám momentálne žiadne a ešte som aj chudá ako palica :)

margaret

no, moja mala ma teraz 22 mesiacov a je dost mojkava, stale chce byt na rukach a moj muz odchadza do roboty o 7 a vracia sa najskor o 7, svokrovci nepomozu a mama je uz starsia, ju nechcem velmi zatazovat, tak toho sa bojim, ako by sme toto rozchodili...a este by ma zaujimalo od coho zavisi, ze komu daju gulate a komu anatomicke implose?
a pekny vikend prajem vsetkym :)

zuzika6

Ladybug,mam ich pod svalom.Malu som už asi po dvoch tyždňoch zvladala zdvyhať,ale len do postielky šupnuť, do vane a tak...Po troch tyždňoch som si ju tak riadne postiskala.Dr,povedal,že ked necitim bolesť môžem skušať.