Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

Mimi na,jasne že je vidieť,že je to cez dvorce,ale je to velmi pekne zošite,pomaly to začina splivať s okolim takže to bude ako original. a ktym bradavkam,prava citliva ako predtym a do lavej sa citlivosť pomaly vracia tiež.
Nika00,určite sa mu pripomeň,zato nič nedaš.Aj ja mu budem pisať,lebo som ho prosila aby mi poslal fotky pred a tiež asi zabudol.

nika00

Ahoj zuzika6..ako sa mas??prsicka pekneju??musim ho zajtra pootravovat bo asi fakt zabudol..sa neozval..a po mne mal este 3 baby na konzultaciu..

mimi na

Zuzika ja ta stale otravujem ale teraz napr. po operacii ako tie jazvy vypadaju ? su vidiet alebo sa stracaju ? a bradavky nie su necitlive ?
Dakujem

nika00

chorachoraa...ja som 3 den po takom niecom ako to opisujes...nekaslala som,nekychala..len ma trochu bolelo brucho a mala som 37,5 ale bolo to horsie ako ked mavam 39..bolel ma cely clovek...vraj je teraz taka hnusna chripka..nic len teplota a bolest tela..mne to ustupilo na 2 den poobede..potom to mal aj maly tiez 2 dni a bolo dobre..nebojkaj

majkairl

A este som sa chcela opytat,ci aj vy ste mali take citlive bradavky a ak ano natierali ste si ich niecim?Ja si davam calciovu mast ale stale ich mam ako v ohni.

lenka bb

Dobrý večer hľadám akékoľvek informácie o MuDrPikulovi z Novamedu v B.Bystrici ,má mi robiť augmentáciu a chcela by som mať istotu,že sa zverujem do normálnych rúk.PomóóócĎakujem za pomoc

majkairl

Ahojte,narazila som na toto forum a zda sa mi ako moja spasa.Ja som po zakroku-zvAcseni prsnikov pod sval a chcem sa opytat ako dlho ale fakt kedy presne ste sa zbavili tej hnusnej stahujucej podprsenky.Ja som po OP 3 tyzden a stale mam(aj ked uz nie take strasne)bolesti,cez den to ani tak nevnimam,ale v noci ma ide porazit,nemozem sa poriadne vyspat.Poteste ma prosim...Vdaka

zuzika6

Mimi na,po op. som presne mesiac.Ked ti mam pravdu povedať,o vyzreti jaziev sme sa nebavili,ale ako som ti už pisala,myslim že to bude vyzerať prirodzene.

mimi na

Dakujem Zuzika, chcela som vediet ako vyzeraju prsia ked sa upravuju aj bradavky, ci ta jazva vidiet alebo by to mohlo vyzerat casom prirodzene.
Doktor ti nevravel kedy tie jazvy vyzreju ? Kolko si po op ?

ivica

moja aj ked ti je na hovno na nas neutoc, ozvali sme sa naraz tri...ja tiez ratam hodiny do rana, take mam bolesi pri kazdom prehltnuti, 5 dni s tym bojujem alternatívne ale uz tiez bodam do muza ako osa take mam nervy , viem ze sa tazko ovlada, ked nieco cloveka boli, rano utekam pre antibiotika..tak vydrzat chorachora...