Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mariamaria

margaret no u Dr.Cervena taktiez...mam termin konzultacie 25.4. a OP ak chcem aby bola v maji tak doplatim 10000sk...cize dokopy nejakych cca 60000sk.v maji preto aby som stihla do jula sa ako tak dat dokopy...neskor by osm uz nesla alebo az po lete...predsa bude teplo...budem mat rez v podpazusi...bleee

margaret aj ja mam dietatko...bude mat v maji rok aj 3mesiace ...taktiez neviem ako to zvladnem...svokra mi bude vypomahat iba 2tyzdne...kolko nesmiem nic a nikoho :)dvihat????????dakujem

ladybug

som presne nad tým dnes uvažovala keď som sa s malou hrala :). ako dlho si ju vlastne nezdvíhala? a ešte jedna otázka - máš implose pod svalom?

zuzika6

Baby, s tymi detmi sa to da.Naozaj!
Hovorim z vlastnych skusenosti.Ked moja chcela isť "hapa",tak mi ju niekto vyložil na kolena a bola spokojna...

ladybug

margaret, ja idem 2.apríla a vtedy bude mať moja malá rok a 4 mesiace, tiež sa toho bojím, ale snáď to s pomocou muža a našich zvládnem. plus mám aj 4-ročnú - tak tej teda neviem ako to vysvetlím...

margaret

ozaj, no a najvacsi stres mam z toho, co s mojou malou, ked bude chciet ist "hapa", po akom dlhom case ju budem moct zobrat?

vera007

Karla
Ktory doktor,ta ide operovat?Ta cena je celkom v pohode..aku znacku mas,alebo od coho to zalezi?Neviem ake si mam vybrat.Odpis prosim :)

margaret

vdaka babulky,mariamaria a kde ti to budu robit? ked ja stale koketuje s tym, ze by som ich rada mala na leto, ale bojim sa, ze ked sa to dobre nezahoji, tak bude na dovolenke problem