Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ladybug

margaret, ja keď som bola na konzultácii minulý týždeň tak mi dr hovoril, že najlepšie je rok po kojení- ja som práve rok po.

mariamaria

karla urcite ich budes mat nadherne...takze mne mozno navrhne aj o nejakych 50ml viac...uz sa tesim na konzultaciu...inac potom nechapem preco mne ódporucali priplatit si 10000sk za urychlenie OP...asi maju plne :(...no nevadi...hlavne ,ze budem mat moje vytuzene 3jky no nie???tak ti drzim palce nech si uz coskoro so svojimi 3kami :)...ak sa ti bude chciet o tom potom ci uz pred podebatit tak moj mail je pandarosewhite@yahoo.com vela stastia!!!

karla

Maria...
termin mam o tyzden. Od konzultacky to trvalo vyse mesiaca. Dr. Cerven ma cely februar dovolenku, preto to je tak posunute. Mam mat 300, okruhle, vysoky profil. Tiez mam teraz 75B, ale to je slaby odvar dvojek. Skor by som povedala, ze mam jednotky, lebo nosim vystuzene podprdy. Chcela som mat aspon 4-ky, ale pri mojej 172 a 50 kg, by to vyzeralo uz umelo a ja to chcem co najprirodzenejsie. Takze tak...

mariamaria

jezisi dakujem :)uz si spominam...tak to je super...a este po konzultacii ako dlho cakas na OP???ja mam konzultaciu 25.4. a povedala sestricka v telefone ze musim priplatit 10000sk za termin Op ak chcem do mesiaca mat po OP...

karla

Ivica dakujem, myslim, ze to tak urobim, ako si pisala aj ty.

Mariamaria, uz som Ti pisala, ale asi si zabudla. Platim necelych 50000,- a mam tam byt do druheho dna. Vsimla som si, ze niekde pustaju uz par hodin po. Je to individualne, ale asi je lepsie, ked si tam pod dohladom..

mariamaria

Karla ty ides k Dr.Cervenovi???kolko platis???a kolko budes dlho v nemocke???pytam sa lebo mam doma nezbednika...tak aby som vedela ako dlho budem prec...dakujem