Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

ariell
ja som bola u Ježovitovej. Za zväčšenie (nie úpravu) som platila komplet s implantátmi Eurosilicone 77 tisíc (to je tohtoročná cena). Inak ja som spokojná, myslím že sa jej to vydarilo :-) Chcela som väčšie a ona robí skôr väčšie prsia, ale dá sa s ňou diskutovať. Objem ml závisí od tvojej postavy a terajšej veľkosti prsníkov, pre niektorú je aj 350ml veľa, ja by som dnes brala aj 550 (mám 450)

ariell

Ahojte, na toho Cervena citam len same chvaly od vas. Co viete o dr.Jezovitovej?Ja idem k nej. Boli ste u nej niektora s vas?Kolko ste za operaciu platili vy?Citala som tu ze okolo 60 tis. Mne naratala az 82 tis s upravou. Teraz nemam nic a dala mi 400ml. Nepovedala mi ani znacku implantatu, aj som sa zabudla opytat. Ale vravela ze u nich sa plati 70 tis bez ohladu na velkost implantatov. Inak, bola velmi mila a prijemna a taktiez ta Esthetik klinika vyzera dobre a ma dobre referencie.Len ten cenovy rozdiel je dost velky. Co vy na to?

zuzika6

Mimi na,neviem konkretne čo všetko by ťa naujimalo.Ale po op. som to mala 11dni prelepene,potom mi vybrali stehy. A asi do dvoch tyždňov mi odpadli všetky chrastičky.Dr. povedal,že to netreba ničim natierať (dvorce),ale cele prsia si kremujem. A myslim,že časom to nebude ani vidieť,velmi pekne sa to hoji...

daluxe

LenkaBB, vies, je to skor iba moj osobny nazor u Cervena som bola uz viacejkrat, a u neho vzdy plna cakaren a u Pikulu nikto...mozno je dobry, nemam skusenost, iba z pocutia...ale nerada by som kazila niekomu povest, je to cisto o nazore...

lenka bb

Ahoj Daluxe,a aké referencie si počula?Červeň má dovolenku a ja už mám vybavenú dovolenku v robote aj stáženie detí.Vieš niečo viac o práci Pikulu?Ďakujem

lenka bb

Ešte by som chcela vedieť aké je to na dotyk,veľmi je to iné ako pred operáciou?Mám strach či je to aspoň trochu prirodzené.Nevidno okraje implantátu?páá

daluxe

lenka BB...
ahoj ja som bola nedavno tiez v novamede, ale u Cervena, vyskusaj radsej jeho,..je lepsi, na Pikulu nie dobre referencie....papaa

lenka bb

Ahojte dievčence,mám termín 26.3.a som dosť na nervy a chcem poprosiť,či niekorá nemáte informácie alebo skúsenosti s Dr.Pikulom v Novamede V B.B.Ďakujem,pá.Pomóóóc

mimi na

Zuzika 6 a po akej dobe sa ti tie jazvicky zahojili, su vidiet alebo je to take stratene ?
Prosim ta popis mi vsetko co ti napadne v suvislosti operaciou a hojenim a ci to nie je vidno.
Dakujem