Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ariell

Tej upravy sa bojim, su to dalsie 2 rezy navyse, ale ked povedala ze to je potrebne, tak jej budem verit. Mam velke strije a vela koze, no co ja viem. Ja som rok odsavala mlieko, mala som ho strasne vela a dopadlo to zle.Takze ta cena by podla vas mala byt v norme. Najprv mi chcela dat len 350ml ale skusala som si nejake silikonove vypchavky a ked mi dala 400ml tak som sa rozhodla pre vacsie, aby som potom nelutovala. To su vraj take trojecky!!Ja to chcem spachat zaciatkom jula, viete mi poradit coho sa mam vyvarovat, kedze budu asi horucavy?Dik

chorachoraa

PREPACTE!!!!!! ja som na nervy, je mi mizerne a asi som si to prave odventilovala na vas, nemyslela som to tak, vazne prepacte, ked teraz ked niekoho pri sebe potrebujem nikto tu nie je a ja sa citim tak bezradne, ale ste ma potesili, ze asi chripka, bojim sa o prsia velmi, od kedy som po , bojim sa ist aj rychlo v aute aby sme nehavarovali a ja som si neurobila uraz na prsiach, strasne to prezivam viem, este raz prepacte

chorachoraa

Jezis ja som zufala a vy na to kaslete, stale tu svitorite cele hodiny a pisete o tom, ze ake ste hrde na tuto stranku a ze si pomahate a teraz, ked som stratena a neviem co mam robit nie je nikto ochotny, a nepiste vyhovorky, ze tu nikto nebol alebo co ja viem,

zuzika6

Ked si na tom važne tak zle určite si zavolaj pohotovosť.Alebo si šupni Panadol a skus sa z toho vyspať.Rano budeš mudrejšia,no ak ti to neprejde navštiv svojho lekara!

ladybug

chorachoraa.
možno ti začína chrípka. pri tej bolia aj svaly a celé telo a je ti nanič, nemusí ťa ani hrdlo bolieť. vydrž noc a zajtra choď za chirurgom, aby si vylúčila prsia, ak nechceš ísť na pohotovosť. inak ti nepomôžem, ja som ešte neni po op, ale podľa mňa to prsia nebudú ak si už 6 týždňov po...

ivica

jezis, tak by som ti poradila ale fakt neviem, moze to byt chripka najskorej, pri tej tusim nie su vysoke teploty, keby si mala zapal v prsiach asi ich mas vrele a vyssiu horucku, daj si acylpirin, šup do postele, a chod rano radšej k lekarke,ved jej povedz len priznaky, nehovor o silikonoch, inak tiez mam opakovane zapal hrdla a tiez si nahovaram, ze mam oslabenu imunitu od operacie, ale to sa len tak desime, to by prislo uz skorej nejake problemy...proste je zle obdobie virusove...baby ozvite sa co vy na to...ze je to sprosta chripka?!?

chorachoraa

Ahojte, je mi strasne zle, mam sice len mierne zvysenu teplotu 37°C, ale strasne ma boli cele telo,koza, svaly prsia. Minulu noc som mala triasku,zimnicu ale cez den to preslo a tuto noc som spala dobre a teraz je mi zas zle. Neboli ma hrdlo, ani nos nemam upchaty, len ma strasne boli koza,svaly a prsia...som 6 tyzdnov po operacii prs, nebude to kvoli nim???Neviem ci mam volat chirurgovi, ale viem, ze nechcem volat mojej obvodnej lekarke alebo pohotovost, nechcem aby sa ma vypytovali na silikony.som sama a nemam komu zavolat z blizskych lebo su na lyzovacke a nedvihaju, co mam robit????je mi velmi tazko,ledva chodim,mam este vydrzat cez noc?