Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

zuzika6..bola som v bojniciach,,tam maju volno az na oktober..v priavidzi ma pokazene sono.. tak sme sli do handlovej..tam ze ma moze zobrat az 20.3..ani keby ze zaplatim...mna porazi od jedu

zuzika6

Nika alebo zavolaj do nemocnice v HA. Mňa tiež zobrali prednostne,lebo ked som sa bola objednať,povedali,že až na februar a op. som mala 24.1.
Povedala som,že cestujem preč a že to potrebujem do toho dňa.Tak ma tam pichli!

nikaOO

ahojte baby..je to normalne??za 2 tyzdne mam termin op a nikde mi nechcu urobit sono..mal tu niekto taky problem??

margaret

dakujem pegy, ja som citala, ako si napisala, ze si nemala problemy po narkoze, v esthetiku maju nejake americke narkozy, ktore su vraj drahsie, ale pacientky sa budia akoby dobre vyspate, aspon tak mi to vcera sasa novotna povedala :)

Pegy

Margaret myslim ze co sa tyka znaciek implantatov tak su na rovnakej urovni -vsetko je to o reklame,ano dava eurosilikony ale zda sa mi ze ti objedna aj ine ak jej povies