Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

zuzika6 ved aj ja uvidim ako s detmi..sami nemozu byt bo sa povrazdia..xi..juj aj ja som mala ist na vodicak,no bojim sa.ze niekoho zrazim...vraj by ma aj ta morska nemoc presla..ze uz by som nemala cas mysliet nato ze mi je zle..

zuzika6

Ja tam chodim,tiež na tu 14tu.Ved si ešte prepišeme buduci tyždeň.Ja budem mať o deti postarane a pôjdem asi autom,tak by som vas povozila...

vera007

zuzika6,no to ti este neviem povedat ako tam mam byt,o kolkej atd.Nevies od kolkej byvaju konz.? Hadam nam to vyde..ak nepojde mangel do prace a nebudem sa musiet nahlit :)

nikaOO

Baby ja to tu v PD tiez velmi nepoznam,som sa sem len prestahovala.tiez ten sever budem hladat,uz si nepamatam kde sme sa tam tocili..uvidim ako sa mi bude dat ako s detmi..ja uz budem v strese..3dni pred..xi

zuzika6

Nie v PD,ale v HA.Tri dni mi stačili.
Baby žehlim,tak porozmyšlajke ako by sme sa stretli.Potom nakuknem,čo ste vyhutali.
Viem,kde varia dobru kavu... :-)